XXL Matrassen

XXL Matrassen
euro 625.00 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Deze matrassen zijn zeer geschikt voor de Beriatric bedden.
Maatvoering: 120x200 cm
Hoogte van elk matras; ongeveer 12cm.
De Matrassen worden standaard geleverd met luchtdoorlatende waterproof hoezen.


Anti Decubitus Matrassen €550,00
De Anti Decubitus medische matrassen zijn speciaal vervaardigd van polyurethane foam met een versterkte elasticiteit (soortelijk gewicht van 25kg / M3 of 35kg / M3) De vierkante vlakken versterken de bloedcirculatie en zorgen ervoor dat het matras zich aanpast aan de vorm van het lichaam, waarmee doorligwonden worden voorkomen. In combinatie met de lucht doorlatende hoes biedt dit matras optimale ventilatie en bescherming tegen huischuring. Deze innovatieve oplossing wordt breed gebruikt voor bedlegerige patiënten.


FOAM Matrassen €625,00
Foam PLATES T25 met een soortgelijk gewicht van 25kg/m3 (en T35 met een SG van 35kg/ m3 en versterkte hardheid) is mede dankzij haar lage prijs alsook de erkende kwaliteit de meest gebruikte vulling voor medische matrassen.Traagschuim Matrassen €765,00
Het Traagschuim matras is vervaardigd van eleastisch Foam in combinatie met Thermo elastisch foam. Het Thermo elastische foam veranderd als gevolg van de lichaamstemperatuur van hardheid, waardoor het matras zeer goed aanpast aan de contouren van het lichaam van de gebruiker.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review