Bed Bariatric Standaard tot 325 kg

Bed Bariatric Standaard tot 325 kg
euro 3,995.00 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De bedden voor de zwaardere gebruikers zijn speciaal ontwikkeld om als een stevige ondersteuning te bieden in zowel thuisgebruik, in instellingen, verzorgtehuizen en in ziekenhuizen. Het gebruik van speciale materialen en motoren zorgen voor een inzetbaarheid tot een gebruikersgewicht van 325kg. De breedte van de lattenbodem biedt de gebruiker comfort en bewegingsvrijheid.

De XXL Bedden worden compleet geleverd, inclusief kwalitatief houten zijkanten en hoofdsteunen. Indien aangesloten op de netspanning zorgen de motoren ervoor dat de matrasbodem instelbaar is in hoogte van 420mm tot 815mm. (Bij Bariatric Low;  extra laag model 260mm tot 625mm) Het bed kan tevens met alleen voeteneind of hoofeind omhoog worden ingesteld, afhanelijk van de bediening op de afstandsbediening. Twee motoren onder de bedbodem zorgen voor de instelbaarheid van de bedbodem, waardoor rug- of knieondersteuning kan worden geboden.

Binnen het XXL bedden assortiment kan worden gekozen uit een aantal verschillende matrassen namelijk; Anti Decubitus matrassen, FOAM matrassen en Traagschuim matrassen.
Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review