Wuzzi Alert Indi Watch - Mobiel alarm met GPS

incl activatiekosten, excl abonnementskosten.

Wuzzi Alert Indi Watch - Mobiel alarm met GPS
euro 125.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWZ13000
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Leverbaar in meerdere kleuren.
Wuzzi Alert Indi Watch
Dit mobiele alarm onder de naam Wuzzi Alert is het gebruikvriendelijkste en goedkooptste mobiele alarm van Nederland.
Dit alarm werkt overal, zowel binnen als buiten en met een 1 druk op de knop staat u in contact met uw familie, vrienden, de mantelzorger of de alarmcentrale. De positie is hierdoor bekend en er kan dan op afstand met elkaar gesproken worden.

De GPS in het horloge die -zeer krachtig is- zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling... een druk op de alarmknop is hier niet voor nodig.

Je kunt op afstand met elkaar praten en jouw positie is bekend, met het mobiele alarm van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig.
Mobiel alarm Wuzzi Alert is zeer gebruiksvriendelijk, direct klaar voor gebruik, er is geen installatie nodig en is per maand opzegbaar.

Voor beginnende dementie
Personen met beginnende dementie kunnen met één druk op de knop in contact komen met familie, mantelzorgers of de 24/7 meldkamer.

Voor dementie in latere fase
Voor personen in de latere fase van dementie wordt dit apparaatje vooral gebruikt om de persoon veel vrijheid te bieden terwijl hij of zij toch overal vindbaar is. U kunt zelf een veilige zone instellen (woonomgeving of bijvoorbeeld een vaste wandelroute) en wordt de familie, mantelzorger of andere naasten ingelicht als de vrije zone wordt verlaten.

Het horloge is 38 x 45 x 15 cm groot en weegt maar 46 gram. De batterij gaat 1 tot 2 dagen.
Dit mooie en moderne horloge wordt aan de pols gedragen en u kunt kiezen uit drie kleuren:
- Wit met rode accenten
- Wit met blauw accenten
- Zwart met rode accenten


Dit horloge is spatwaterdicht en kan dus tegen een spatje regen en dit horloge wordt magnetisch opgeladen. Tevens heeft dit product ook een stappenteller en hartslagmeter.

Wordt geleverd inclusief laadkabel.

Abonnementen
U kunt kiezen uit twee soorten abonnementen (per maand opzegbaar) als u de Wuzzi aanschaft (u sluit het abonnement niet met ons af maar met Wuzzi Alert):

Wuzzi Alert Social
Met dit abonnement kunt u zelf bepalen met wie u de alarmering invult. Meestal zijn dit uw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie zullen deze contactpersonenen één voor één gebeld worden tot er contact gelegd is.
Wuzzi Alert Social abonnement kost € 8,95  per maand (en € 0,18 per minuut).

Wuzzi Alert Profesioneel
Met dit abonnement kunt u de alarmering met een alarmcentrale invullen. Deze is 24/7 beschikbaar om het alarm te beantwoorden. Bij spoed zullen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, zo niet dan worden uw contactpersonen gebeld om u te helpen.
Wuzzi Professioneel abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut).

De Wuzzi Alert Indi kost € 125,-
Dit bedrag is al inclusief activatie kosten, de enige kosten die u nog krijgt is deze voor het abonnement. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met u op over de activering van de Wuzzi en het gekozen abonnement.

Let op!
U sluit het abonnement niet met ons af maar met Wuzzi Alert. Voor meer informatie, kunt u ons emailen of bellen op: 0341 745031.Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
16-06-2021
Wuzzi alert horloge mobiel
Handig, niet per c voor ouderen