Jolo-Renttol doppen

Jolo-Renttol doppen
euro 34.50 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Speciale krukdoppen met kogelgewricht voor optimale grip.
Een speciale rubberen dop voor onder uw kruk of wandelstok. De Jolo-Renttol is voorzien van een kogelgewricht die met de kruk meedraait zodat de dop altijd recht en plat op de grond steunt. Op deze manier heeft u optimale grip en zal de dop ook vele malen minder snel slijten. Ook in natte ruimte heeft deze dop veel meer grip, door de inkepingen aan de onderzijde van de dop kan het water gewoon weg en bij normale doppen blijft het water gevangen onder de dop.

Wanneer u de Jolo-Renttol voor het eerst aanschaft heeft u ook een adapter nodig. Deze adapter gaat in de binnenzijde van de kruk, daarom moet u voor het bestellen van de adapters eerst even de binnenmaat van de krukken opmeten.

De Jolo-Renttol wordt per stuk verkocht (€32,50). U kunt ook losse loopvlakken (€5,95 per stuk) bestellen voor de Jolo-Renttol wanneer die van u versleten zijn en er zijn ook loopvlakken met kleine spikes verkrijgbaar voor in de winter (€19,95 per stuk). Wilt u losse loopvlakken erbij bestellen of spikes dan kunt u dit in uw bestelling erbij bestellen.
                       
Jolorentol, jolorenttol, jolo-rentol, jolo-renttol, jolo

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review