BBrain personenalarm met GPS

Veilig thuis én onderweg

BBrain personenalarm met GPS
euro 178.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBB5000
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Veilig thuis én onderweg

De BBrain personenalarmering draagt bij aan een veilige en zelfstandige thuissituatie. Door op de SOS knop te drukken wordt het alarm geactiveerd. De opgegeven contactpersonen ontvangen een alarmbericht en leggen vervolgens contact met de gebruiker van de personenalarmering. Communicatie is mogelijk via het apparaatje. De locatie van de gebruiker kan worden opgevraagd door de contactpersonen via de BBrain App zodat deze gepaste hulp kunnen bieden en/of in kunnen schakelen. De contactpersoon kan zelf bepalen of deze in de gelegenheid is om hulp te bieden of ervoor kiezen het alarm door te schuiven naar een andere contactpersoon.

Dit BBrain apparaat werkt op basis van een abonnement. Het abonnement voor de personenalarmering kost €9,95 per maand als u een jaarabonnement afsluit. Indien u kiest voor een maandabonnement zijn de maandelijkse kosten €12,95.
Met dit abonnement kunt u gebruik maken van alle functies van de personenalarmering en een onbeperkt aantal contactpersonen toevoegen in de App.

U schaft eerst het apparaatje aan alvorens u het abonnement afsluit. U heeft namelijk de activatiecode nodig die u kunt terugvinden op de verpakking van het apparaat. Dus zodra het pakketje bij u binnen is kunt u het abonnement afsluiten en de app downloaden. Het abonnement kunt u afsluiten via de website van BBrain: www.bbrain.eu/gps-alarm-registreren

De App en de handleiding zijn voorlopig alleen beschikbaar in de Nederlandse taal.

Creëer een gevoel van veiligheid

Een recentelijk onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 30% van de zelfstandig wonende ouderen (65+) minstens 1x per jaar valt. Bijna de helft van deze valongevallen vindt plaats in en om het huis. 10% van deze valpartijen leidt tot ernstig letsel, botbreuken, hoofdletsel, soms zelfs overlijden. Ouderen voelen zich vaak niet veilig omdat hun evenwicht ze vaak in de steek laat.

De BBrain personenalarmering geeft het gevoel van veiligheid weer terug, voor zowel de gebruiker als de mensen daaromheen. Omdat het apparaat altijd nauwkeurig de GPS coördinaten doorgeeft aan de contactpersoon kan er direct hulp geboden worden. Op de juiste plaats, op het juiste moment en door de juiste persoon.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review