Closet-plus ReleveleR Closetpotverhoger

Verhoogt de gehele toiletpot op eenvoudige manier!

Closet-plus ReleveleR Closetpotverhoger
euro 219.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodetrcare
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
De Closet Plus is een systeem om op eenvoudige maar ook mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen, zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Dit model zorgt voor een verhoging van 5 of 7 centimeter. U kunt de hoogte zelf bepalen. De ReleveleR verhoogt de wandclosetpot waarbij de bestaande closetpot opnieuw maar hoger wordt gemonteerd. En gewone (minder mooie) toiletbrilverhoger of hak- en breekwerk is niet nodig.

Het doe-het-zelfpakket bestaat uit een stalen draagframe die het mogelijk maakt  de toiletpot op een solide wijze op een hogere maat te monteren. Verder is het systeem voorzien van een speciaal gevormde afvoerbuis en spoelbuis die de reeds aanwezige buizen vervangen. Het geheel wordt op hygiënische en mooie wijze afgedekt door een kunstof kap.

De Closet Plus is geschikt voor wandclosetpotten met een breedte tot 37 cm. De breedte wordt gemeten op de bovenkant van de bestaande wandclosetpot daar waar de closetpot tegen de muur aansluit. Na toepassing van de ReleveleR komt de bestaande wandclosetpot  4 cm vanaf de wand verder naar voren.


Montage Closet Plus
Het monteren van de onderdelen van de Closet Plus is niet moeilijk en is met de meegeleverde montage-instructie goed te doen door een ervaren doe-het-zelver.

Indien de verhoging van de wandclosetpot niet meer nodig is dan is het mogelijk de wandclosetpot op de oorspronkelijke hoogte terug te brengen zonder dat daarbij beschadigingen optreden.

De Closet Plus bestaat uit:
1 afvoerbuis met rubber manchet
1 spoelwaterbuis
2 ophangframes
1 afdekkap
Montagehandleiding

Bekijk de video onderaan deze pagina voor meer informatie omtrent dit product en het monteren ervan!Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
02-02-2017
Goede oplossing
Ik heb dit door een klusjesman uit laten voeren, zelf ben ik niet handig genoeg maar dit artikel is een mooie oplossing voor het verhogen van een bestaand toilet. Ook de klusjesman was onder de indruk, dat zegt wel iets denk ik.