Stichtingen / goede doelen

Wij krijgen geregeld de vraag of wij bijvoorbeeld rolstoelen of rollators kunnen en willen doneren voor een goed doel, vaak in het buitenland.
Een aantal keren per jaar gaan wij door onze voorraadruimte om deze op te ruimen en te ordenen. Wij hebben dan altijd een aantal wandelstokken en krukken welke wij dan doneren aan een stichting. Bent u werkzaam bij een stichting en heeft u hier interesse in neem dan contact met ons op, wij zullen dan kijken of we op dat moment wat hebben staan of wij laten u weten wanneer wij de boel weer gaan opruimen.

Wat betreft andere artikelen zoals rollators en rolstoelen, deze kunnen wij helaas niet weggeven. Wat wij wel kunnen doen is een speciale prijs voor u berekenen. Wij zullen dan in samenspraak met een importeur of fabrikant kijken hoeveel korting wij kunnen geven. Wilt u een offerte ontvangen voor uw stichting, stuur ons dan een e-mail met daarin de gegevens van de stichting en wat de stichting doet. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Top op heden zijn er al artikelen naar o.a.Oekraïne, Turkije, Hongarije, Polen, Marokko, Suriname, Kenia, Roemenie en Bosnie gegaan!