over Hulpplus

Vrij en zelfstandig
Wij hebben ons tot doel gesteld u te helpen om actiever en vrijer door het leven te gaan. Onze producten kunnen uw levenskwaliteit en zelfstandigheid vergroten.

Daarnaast werken wij mee aan een duurzamer en milieuvriendelijkere wereld door hulpmiddelen een tweede leven te geven.
Hulpplus is onderdeel van Comfort Totaal BV. Naast onze webwinkels beschikken wij ook over een showroom in Ermelo waar een groot deel van ons assortiment ook te zien is. Naast nieuwe producten worden er ook gebruikte artikelen verkocht in Ermelo. Alle gebruikte hulpmiddelen zijn zonder uitzonging nette tweedehands producten welke allen technisch gecontroleerd en gereinigd zijn door onze collega's in onze werkplaats.
Heeft u gebruikte hulpmiddelen staan die niet meer gebruikt worden dan horen wij dat graag van u.

Binnen Comfort Totaal hebben wij een aantal werkervaringsplaatsen voor bijvoorbeeld mensen met een ww-uitkering.
Zij kunnen bij ons een relevante werkervaring opdoen om zo makkelijker door te stromen naar een betaalde baan. Wil je graag solliciteren, stuur dan een mail naar danielle@hulpplus.nl

Waar we voor staan
Wij bieden kwalitatief goede gebruikte en nieuwe hulpmiddelen aan voor iedereen. Door de inname en verkoop van gebruikte hulpmiddelen kunnen we hulpmiddelen aanbieden tegen een schappelijke prijs, zodat we ook mensen met een klein budget kunnen helpen. De zorgoutlet is tevens een mensontwikkelbedrijf en biedt
vrijwilligersactiviteiten aan. Hiermee voldoen wij aan de wens van de regiogemeenten om zoveel mogelijk inwoners te laten participeren, zoals beschreven in de nota “Niemand op de reservebank” van april 2015.
Waar we voor gaan
Wij willen het hergebruik van goederen stimuleren. Wij werken aan een milieuvriendelijkere en duurzamere wereld door oude zorghulpmiddelen een tweede leven te bieden. Daarnaast willen wij mensen binnen de zorgoutlet werknemersvaardigheden aanleren met als doel hen door te laten stromen naar bij voorkeur betaalde arbeid bij andere werkgevers. Daarmee ontstaat er weer ruimte voor nieuwe instroom. Wanneer doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt niet mogelijk of noodzakelijk is dan bieden wij ook vrijwilligerswerk.
Daniëlle Meloen is directeur van Comfort Totaal BV, zij stelt zich kort even voor:

Ik ben Daniëlle Meloen en met de onmisbare hulp van mijn grootouders heb ik mijn droom van een eigen bedrijf kunnen verwezenlijken.

Halverwege 2004 kwam ik op het idee en in 2005 is Hulpplus officieel van start gegaan. Ik werkte bij een zorgbedrijf die vaak de vraag kreeg waar men zelfstandig hulpmiddelen zou kunnen aanschaffen. Gewoon als particulier, zonder tussenkomst van verzekeraars of gemeentes, bijvoorbeeld een tweede rollator of een toiletverhoger. Ook één van mijn oma's kwam met een dergelijke vraag, zij wilde graag een nieuwe wandelstok en had al overal geïnformeerd waar zij hiervoor terecht zou kunnen.
Mijn gedachte was: “dat moet toch niet zo ingewikkeld zijn”. Dat bleek een misvatting. Na lang zoeken vond ik wat ik zocht, maar mijn eerste gedachte was wel gelijk: “dit moet toch sneller en makkelijker kunnen”.
Met dat in mijn hoofd ben ik gericht op onderzoek gegaan en ben ik een ondernemingsplan gaan schrijven. Ik heb hierbij vaak de hulp ingeschakeld van mijn familie en vrienden maar vooral van mijn grootouders. Uiteindelijk kwam de overtuiging een postorderbedrijf te beginnen die allerhande hulpmiddelen bij mensen thuis bezorgd.

Er is een grote behoefte om zelf deze zorgproducten uit te kiezen en aan te schaffen. Nadat ik dit aan mijn familie had verteld boden mijn beide oma's en mijn opa aan mij ook financieel te steunen in mijn ondernemers plannen. Zonder hun financiële maar ook zeker hun morele steun en ideeën was er nu geen Hulpplus geweest.

Wat is de doelstelling?
Kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en een goede service. Hulpplus is een bedrijf waar ik zelf graag klant zou willen zijn. Producten met een goede kwaliteit die ik het liefst zo snel mogelijk in huis heb en waar ik goed en vriendelijk wordt geholpen door iemand die kennis heeft van de producten. Dat is wat ik zelf verwacht van bedrijven en dat is wat ik u zal bieden bij Hulpplus.  

In de zomer van 2017 is Hulpplus overgegaan in Comfort Totaal. Comfort Totaal biedt nu alles, van gebruikt tot nieuw en naast online winkelen nu ook met een showroom in Ermelo. Ik vind het vooral mooi dat we nu ook gebruikte hulpmiddelen verkopen, we hebben voor iedere portomonnee wel iets en daarbij is het zonde hoeveel hulpmiddelen er wel niet weg werden gegooid ieder jaar!

Met vriendelijke groet,

Danielle Meloen

Showroom Zorgoutlet Comfort Totaal
U bent ook van harte welkom in onze nieuwe showroom in Ermelo. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.
Adres: Stationsstraat 74B in Ermelo.
Parkeren kan gratis aan de Bree (met parkeerschijf) en de dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats is aan de Weegakker t.h.v. nummer 47.
danielle@hulpplus.nl

Openingstijden
Onze internetwinkel is altijd open, op internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week rondkijken en bestellen.
Wij zijn tijdens werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0341-745031, mochten wij net even niet aan de lijn kunnen komen dan kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Hulpplus is onderdeel van Comfort Totaal BV
Kvk-nummer: 69184976
BTW-nummer NL857772612B01

AGB-code: 76089869

IBAN: NL27RABO0321177142
BIC/SWIFT: RABONL2U


Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven (Goethe)