over Hulpplus

Vrij en zelfstandig
Wij hebben ons tot doel gesteld u te helpen om actiever en vrijer door het leven te gaan. Onze producten kunnen uw levenskwaliteit en zelfstandigheid vergroten.

Daarnaast werken wij mee aan een duurzamer en milieuvriendelijkere wereld door hulpmiddelen een tweede leven te geven.
Hulpplus is onderdeel van Comfort Totaal BV. Naast onze webwinkels beschikken wij ook over een showroom in Ermelo waar een groot deel van ons assortiment ook te zien is. Naast nieuwe producten worden er ook gebruikte artikelen verkocht in Ermelo. Alle gebruikte hulpmiddelen zijn zonder uitzonging nette tweedehands producten welke allen technisch gecontroleerd en gereinigd zijn door onze collega's in onze werkplaats.
Heeft u gebruikte hulpmiddelen staan die niet meer gebruikt worden dan horen wij dat graag van u.

Binnen Comfort Totaal hebben wij een aantal werkervaringsplaatsen voor bijvoorbeeld mensen met een ww-uitkering.
Zij kunnen bij ons een relevante werkervaring opdoen om zo makkelijker door te stromen naar een betaalde baan. Wil je graag solliciteren, stuur dan een mail naar info@hulpplus.nl

Waar we voor staan
Wij bieden kwalitatief goede gebruikte en nieuwe hulpmiddelen aan voor iedereen. Door de inname en verkoop van gebruikte hulpmiddelen kunnen we hulpmiddelen aanbieden tegen een schappelijke prijs, zodat we ook mensen met een klein budget kunnen helpen. De zorgoutlet is tevens een mensontwikkelbedrijf en biedt
vrijwilligersactiviteiten aan. Hiermee voldoen wij aan de wens van de regiogemeenten om zoveel mogelijk inwoners te laten participeren, zoals beschreven in de nota “Niemand op de reservebank” van april 2015.
Waar we voor gaan
Wij willen het hergebruik van goederen stimuleren. Wij werken aan een milieuvriendelijkere en duurzamere wereld door oude zorghulpmiddelen een tweede leven te bieden. Daarnaast willen wij mensen binnen de zorgoutlet werknemersvaardigheden aanleren met als doel hen door te laten stromen naar bij voorkeur betaalde arbeid bij andere werkgevers. Daarmee ontstaat er weer ruimte voor nieuwe instroom. Wanneer doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt niet mogelijk of noodzakelijk is dan bieden wij ook vrijwilligerswerk.
Showroom Zorgoutlet Comfort Totaal
U bent ook van harte welkom in onze nieuwe showroom in Ermelo. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Adres: Herderlaan 12, 3851 BD Ermelo. U vindt ons achterin de Zaak van Ermelo

Openingstijden
Onze internetwinkel is altijd open, op internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week rondkijken en bestellen.
Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag te bereiken op telefoonnummer 0341-745031, mochten wij net even niet aan de lijn kunnen komen dan kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Hulpplus is onderdeel van Comfort Totaal BV
Kvk-nummer: 69184976
BTW-nummer NL857772612B01

AGB-code: 76089869

IBAN: NL27RABO0321177142
BIC/SWIFT: RABONL2U


Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven (Goethe)