Nieuws


Maart 2023


Vanaf woensdag 8 maart kunt u ons achterin De Zaak van Ermelo vinden. Dinsdag 7 maart zijn wij gesloten, daarna zijn onze openingstijden dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Februari 2023


De showroom van de Zorgoutlet gaat verhuizen. U kunt nog tot zaterdag 4 maart terecht op onze oude adres aan de Stationsstraat en dan openen wij onze deuren vanaf woensdag 8 maart aan de Herderlaan in Ermelo!

Initiatiefnemers van de Zorgoutlet zijn Henk van Bruggen, eigenaar van kringloopwinkel De Zaak van Ermelo en René van den Broek, van Ambulante Hulpverlening Midden Nederland. Deze mannen raakten in 2014 in gesprek over tweedehands zorghulpmiddelen en het hergebruik ervan. Zorghulpmiddelen werden niet langer standaard vergoed door gemeenten of ziektekostenverzekeraars. Zo ontstond de Zorgoutlet Midden Nederland, allereerst in De Dillenburg en later in een winkelpand in de Stationsstraat.
Behoefte

Zorgoutlet Midden Nederland voorziet dus in een duidelijke behoefte. In de winkelstraat was alleen de bereikbaarheid voor mensen die moeilijk ter been zijn, lastiger. ,,Daar komt bij dat mensen die op zoek zijn naar zorghulpmiddelen, heel gericht komen,” vertelt Henk van Bruggen. Toen Daniëlle Meloen aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, besloot Van Bruggen te onderzoeken of het in het pand van De Zaak van Ermelo paste. Dat is inmiddels geregeld. De Zorgoutlet Midden Nederland zal een apart onderdeel worden met een eigen kassa en deskundigen die advies geven en inhoudelijke vragen kunnen beantwoorden. ,,Het is een vak apart,” weet Van Bruggen. ,,Het is belangrijk dat we mensen in huis hebben die reparaties kunnen uitvoeren en weten wat een klant nodig heeft.”
Veel bezoekers

Naast de winkel heeft de zorgoutlet ook drie websites. Ook die blijven bestaan. ,,Het leuke is dat we in De Zaak van Ermelo heel veel bezoekers ontvangen,” vertelt Ron van Bruggen, eigenaar van de kringloopwinkel. ,,Dat is fijn om meer naamsbekendheid te genereren voor de zorgoutlet.” Er worden scootmobielen, rollators, po-stoelen, tilliften, rolstoelen en sta--op-fauteuils, maar ook wandbeugels en wandelstokken verkocht. Veel tweedehands, maar ook nieuwe producten worden verkocht. ,,In de toekomst gaan we wellicht ook over tot verhuur van rolstoelen of bijvoorbeeld krukken,” aldus Van Bruggen. ,,Mensen blijven steeds langer thuis wonen en hebben daarmee ook meer behoefte aan hulpmiddelen.” De Zorgoutlet Midden Nederland blijft tot zaterdag 4 maart geopend in de Stationsstraat 74b. www.zorgoutletmiddennederland.nl

  Geschreven door Natalie Overkamp - Ermelovannu.nl

DEC 2022

Nieuw in ons assortiment; een smallere versie van de Topro Olympos ATR rollator. De voordelen van de grote zachte outdoorwielen maar dan in de standaard breedte. De Topro Olympos ATR SLIMAUG 2022

Nieuw in ons assortiment, de meest compacte rollator op de markt. Dit model is niet 2 keer maar 3 keer op te vouwen waardoor het pakket echt in iedere kofferbak past en beduidend minder ruimte in neemt.
De Triple Motion rollator is in diverse kleuren leverbaar, van knalroze tot matzwart.
JULI 2022

Nieuw in ons assortiment een comfortabel gelkussen
Ideaal voor in de autostoel, bureaustoel, rolstoel of eetkamerstoel. Dit kussen vormt zich naar het lichaam voor meer comfort.


Ook nieuw zijn de verzwaarde dekens van Fico, vervaardigd in België.
Wij hebben diverse soorten en maten in ons assortiment, zoekt u iets speciaals of een afwijkende maat neem dan contact met ons op.
Standaard in ons assortiment vindt u de katoenen versie en de PU versie beide leverbaar in 4 of 6 kilo.MEI 2022

We zien dat bij steeds meer rollators de oude harde wielen worden vervangen door zachte comfortwielen. Deze massieve wielen zijn zachter en zorgen voor een beetje demping en meer comfort, het is vaak een hele prettige verbetering tijdens het wandelen buitenshuis.
De TRACK dubbel opvouwbare rollator is nu standaard voorzien van de zachte comfortwielen en dat is goed nieuws!

FEBR 2022

Terug naar het nieuwe normaal!
De meeste maatregelen vanuit de overheid verdwijnen langzaam, zelfs de mondkapjes. Mocht u het nou prettig vinden wanneer wij een mondkapje dragen dan is dat geen enkel probleem. U kunt dit gewoon aan ons vragen.
We zullen wel nog steeds extra letten op de hygiëne en ventilatie van onze showroom.

We zien u weer graag in onze showroom!


DEC 2021

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Wij zijn een essentiële winkel dus wij blijven open, wel passen wij tijdens de feestdagen onze openingstijden aan.
Woensdag 22 dec:      10.00 – 14.00 uur
Donderdag 23 dec:      10.00 – 14.00 uur
Vrijdag 24 dec:           10.00 – 14.00 uur
Zaterdag 25 dec:         gesloten

Maandag 27 dec:         gesloten
Dinsdag 28 dec:          10.00 – 14.00 uur
Woensdag 29 dec:      10.00 – 14.00 uur
Donderdag 30 dec:      10.00 – 14.00 uur
Vrijdag 31 dec:           10.00 – 14.00 uur
Zaterdag 1 jan:            gesloten

NOVEMBER 2021
Nieuw
Zachte hoesjes voor over de handvatten van uw rollator. Deze hoesjes rolt u zo over de bestaande handvatten en u heeft direct een betere grip en meer comfort! Leverbaar in diverse kleuren, zo herkent u gelijk uw rollator!

AUGUSTUS 2021
De BBrain personenalarmering met GPS, veiligheid in én buiten huis.
Druk op de SOS wanneer u hulp nodig heeft, het apparaatje maakt contact met de opgegeven contactpersonen. Zodra er verbinding is met een contactpersoon kunt u spreken in het apparaatje en hulp vragen. De contactpersoon kan inloggen in de app van BBrain om te zien waar u zich bevindt.

JULI 2021

Vanaf heden hebben wij de SASScup bekers in ons assortiment. Ideaal voor mensen met tremoren of andere ongeremde bewegingen.
Deze beker is speciaal ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Bijvoorbeeld personen met een verstandelijke of fysieke beperking zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en tremoren.De beker ziet er van buitenaf uit zoals elke andere beker.  Er kan normaal uit gedronken worden, zonder gebruik van rietjes, tuitjes of deksels.Dankzij het innovatieve inzetstuk dat speciaal voor deze beker is ontworpen, blijft vloeistof eenvoudig in de beker, zelfs bij grove ongecontroleerde bewegingen.


Mei 2021

Topro komt met een nieuw model rollator op de markt, dit keer het instapmodel de Troja Original. De rollator beschikt over een strak, modern design en een hoog niveau van functies en kwaliteit. Mede hierdoor is de Original goed te gebruiken in een actief dagelijks leven. Deze rollator is licht (standaard model Medium weegt 6.8 kg) en zeer makkelijk op te vouwen en mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of openbaar vervoer. Ook op deze rollator geeft Topro 7 jaar garantie, kwaliteit gegarandeerd.


Mei 2021
Van het merk Flexyfoot hebben we een aantal nieuwe wandelstokken in ons assortiment. De Flexyfoot doppen verkopen we al jaren en zorgen voor meer grip en meer comfort. De flexibele dop staat altijd recht op te grond voor meer grip, ook op natte ondergronden en de vering in de dop zorgt voor meer comfort. Wij verkopen nu ook verschillende wandelstokken voorzien van deze unieke dop.
Bekijk ons Flexyfoot assortiment hier
April 2021
De iWALK 2.0 gaat vervangen worden door het vernieuwde model de iWALK 3.0. Het vernieuwde model is voorzien van een aantal goede verbeteringen dus wij wachten met smart dat wij deze 3.0 kunnen verkopen in Nederland. Helaas hebben we bericht ontvangen van onze importeur dat de levering van de iWALK 3.0 vertraagd is maar ook dat model 2.0 momenteel uitverkocht is. Helaas kunnen wij op dit moment de iWALK 2.0 dus niet leveren en kunnen we helaas niet anders dan wachten tot het nieuwe model in Nederland is.
We houden u op de hoogte via onze website, wilt u graag direct bericht ontvangen zodra de iWALK 3.0 leverbaar is? Stuur ons dan een mailtje: info@hulpplus.nl

Wij zijn een essentiële winkel

Dat betekent dat onze showroom geopend mag blijven tijdens deze lockdown en dat u zonder afspraak bij ons mag winkelen. U bent dus van harte welkom. Wij zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden en onze winkel is ruim genoeg om voldoende afstand tot elkaar te houden.
Wilt u in deze rare tijden liever even niet onze winkel bezoeken maar heeft u toch een bepaald hulpmiddel nodig, bel of mail ons dan en dan kijken wij of we u op afstand kunnen helpen.
Showroom
Zorgoutlet Midden Nederland
Stationsstraat 74 B
3851 NK Ermelo
0341 745031
Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 16:30 uur
Woensdag: 10:00 - 16:30 uur
Donderdag: 10:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur


Januari 2021

Nieuw in ons assortiment een lichtgewicht rollator met armschalen welke zelfs geschikt is voor personen tot 200 kg. Deze rollator is ook iets breder dan een standaard rollator zodat u er goed tussen kan lopen en zo de meeste steun krijgt.
De Navigator is voorzien van zachte en verstelbare armschalen zodat u uw handen en polsen niet hoeft te belasten wanneer u deze rollator gebruikt.

December 2020
De feestdagen zijn dit jaar een beetje anders, maar wij willen u toch een fijne kerst en een geweldig en bovenal gezond nieuwjaar wensen.


OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN 2020
Donderdag 24 december: 10:00 -14:00 uur
Vrijdag 25 december: gesloten
Zaterdag 26 december: gesloten
Donderdag 31 december: 10:00 - 14:00 uur
Vrijdag 1 januari: gesloten

November 2020
Heel binnenkort verwachten wij de nieuwe Topro Troja 5G en de nieuwe Topro Olympos ATR rollators bij ons binnen. Wij verkopen al ruim 15 jaar de Noorse Topro rollators en deze rollator behoren wel tot de beste. De Topro rollators zijn makkelijk in gebruik, eenvoudig opklapbaar, licht van gewicht, zeer comfortabel, ergonomisch juist voor een goede houding en zeer goede kwaliteit. Topro geeft standaard 7 jaar garantie op al hun rollators.
De Topro Troja 5G is de nieuwste lichte rollator voor zowel binnen als buiten. Leverbaar in 2 maten en diverse kleuren!

Nieuwe Olympos ATR (all terrain) is een echte buitenrollator, geschikt voor alle soorten terrein. De wielen zijn extra groot en hebben extra profiel zodat u ook in het bos, grind of het gras met gemak kan lopen.Oktober 2020

De regels vanuit de overheid zijn weer verder aangescherpt en voor u en onze veiligheid nemen wij alle adviezen ter harte. Daarom dragen wij mondkapjes wanneer u onze showroom bezoekt en wij verzoeken ú ook om deze te dragen. Onze showroom is ruim genoeg om afstand te houden, hou rekening met andere klanten en geef elkaar de ruimte. Is het wel net even druk, dan hebben wij 2 zitjes gemaakt buiten onder ons afdak. Daar kunt u droog wachten.
Wij hanteren onze standaard openingstijden, u bent van harte welkom!


September 2020
Nieuw in ons assortiment, de Actimo binnenrollator. Ideaal als tweede rollator voor in huis met een groot dienblad en makkelijk wendbaar.
Veel mensen kiezen voor een binnenrollator omdat deze net wat compacter is en dus makkelijker wendbaar. Daarbij hoeft u niet met uw buitenrollator naar binnen zodat u geen vuil in huis krijgt van de vieze bandjes.

Juni 2020

NIEUW
de Topro Pegasus carbon rollator.
Zoals we van Topro gewend zijn wederom een rollator welke thuishoort in het topsegment. Het frame van deze rollator is gemaakt van carbon, waardoor de rollator licht en zeer sterk is. De rollator is voorzien van de softtouch comfortwielen voor meer comfort tijdens het lopen. De rollator is leverbaar in donkerblauw en wit.Mei 2020
U kunt vanaf heden bij ons mondkapjes bestellen. Het betreft 3-laags gecerificeerde mondkapjes met elastiekjes voor achter de oren.
U kunt deze mondkapjes bestellen vanaf 10 stuks.

Maart 2020
Nieuw in het assortiment: SmartWatcher horloges met noodknop en GPS tracking.
Met het horloge Smartwatcher voelt u zich veilig. Ingeval van nood kunt u eenvoudig een SOSoproep doen zodat u snel ter plaatse hulp krijgt. De noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.
Er zijn twee modellen leverbaar, de Motion en de Essence in diverse kleuren.


Januari 2020
We hebben in onze showroom in Ermelo zowel gebruikte als nieuwe sta-op stoelen. Onlangs hebben wij een nieuwe lijn stoelen aan ons assortiment toe kunnen voegen met prijzen tussen de €575 en €1250.
U bent van harte welkom in onze showroom van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur en op zaterdagn tussen 10.00 en 14.00 uur.
U vindt ons aan de Stationsstraat 74b in Ermelo (parkeren aan de Bree of in de Weegakker).
December 2019
Het hele team wenst u een hele gezellig feestdagen en een gezond 2020.
Onze aangepaste openingstijden tijdens de Feestdagen
dinsdag 24/12 - geopend tussen 10:00 en 15:00 uur
woensdag 25/12 - gesloten
donderdag 26/12 - gesloten
vrijdag 27/12 - geopend tussen 10:00 en 16:30 uur
zaterdag 28/12 geopend tussen 10:00 en 16:30 uur
en volgende week
dinsdag 31/12 geopend tussen 10:00 en 15:00 uur
woensdag 01/01 gesloten
Vanaf 2 januari gelden onze standaard openingstijden weer!
Wij wensen u hele fijne Feestdagen en een gezond 2020.
Team Zorgoutlet Midden Nederland

November 2019
Vanaf heden bij ons verkrijgbaar; de Puck keysafe sleutelkluis.
Dit is de veiligste sleutelkluis leverbaar op dit moment.

September 2019
Onze showroom is verhuisd per 24 september.
U vindt ons nu aan de Stationsstraat 74b in Ermelo.
Parkeren kunt u aan de Bree (gratis met een parkeerschijf) en de dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats vindt u aan de Weegakker t.h.v. nummer 47.
Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 16:30 uur
Woensdag: 10:00 - 16:30 uur
Donderdag: 10:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur

Juni 2019
Vanaf heden kunt u bij ons de BBrain kalenderklok en de dementieklok aanschaffen.
Naarmate we ouder worden, vergeten we steeds vaker kleine dingen zoals afspraken met de dokter of met (klein)kinderen. Met de deze nieuwe BBrain kalenderklok kunnen kinderen, kleinkinderen en verzorgers overal ter wereld berichten, foto's en agendapunten naar de klok sturen. De dementieklok is speciaal uitgevoerd voor mensen met beginnende dementie omdat de gebruiker zelf geen dingen aan kan passen in de klok zelf en omdat deze minder prikkels geeft.

Mei 2019
De Saljol carbon rollator.

Licht: maar 5 kg (zonder de tas)
Sterk: geschikt voor personen tot 150 kg
Veilig: voorzien van 28 reflectoren zodat u goed zichtbaar bent ook in het donker
Comfortabel: zachte wielen en kurken handgrepen voor een goede schokabsorbering
Mooi: charmant rond frame in de kleuren racing green en midnight blue
Compact: makkelijk in te breedte op te vouwen en te vervoeren
Februari 2019
Op maat gemaakte sta-op stoelen van Doge in onze showroom
U kunt in onze showroom terecht voor een passing van een op maat gemaakte sta-stoel. Wij verkopen de Doge Collection stoelen en hebben in onze showroom een passtoel waarmee we de juiste maten op kunnem meten voor de perfecte stoel. Alle stoelen van Doge zijn voorzien van drie motoren en hebben de unieke kantelfunctie. De stoelen zijn leverbaar in diverse kleuren en soorten bekleding, u kunt de stoel dus helemaal naar eigen wens samenstellen.
Klik hier voor meer informatie


Januari 2019
Nieuw bij ons in het assortiment: mobiele alarmen met GPS tracking.
Wuzzi Alert alarm is het gebruikvriendelijkste en goedkooptste mobiele alarm van Nederland.
Dit alarm werkt overal, zowel binnen als buiten en met een 1 druk op de knop staat u in contact met uw familie, vrienden, de mantelzorger of de alarmcentrale. De positie is hierdoor bekend en er kan dan op afstand met elkaar gesproken worden. U kunt zelf kiezen wie gebeld wordt in geval van nood, een abonnement met een professionele alarmcentrale is ook mogelijk. U kunt ook een 'veilige zone' instellen, komt de gebruiker buiten deze zone dan ontvangt u bericht en kunt u actie ondernemen waar nodig. Er zijn diverse soorten alarmen van een horloge tot een kleine sleutelhanger. Bekijk ons assortiment online of in onze showroom in Ermelo.
   


November 2018
Vanaf heden is onze showroom ook geopend op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. In onze showroom vindt u niet alleen nieuwe maar ook gebruikte hulpmiddelen. U kunt ook gebruikte hulpmiddelen bij ons afgeven!
U vindt ons aan de Prinsenhof en kunt gratis parkeren. U bent van harte welkom.

Augustus 2018
Nieuw in ons assortiment zijn de comfort handgreephoesjes van MySleeve. Deze hoesjes geven meer grip en comfort aan je handen en zijn extra handig door de ingebouwde magneetjes waardoor je je krukken makkelijker weg kunt zetten.

Juli 2018
Onze nieuwe collega Dennis zal de komende tijd vele nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment hier in de webshop van Hulpplus. Het afgelopen jaar zijn we heel druk geweest met onze showroom en winkel in Ermelo en nu is het de hoogste tijd om ook de webshop weer bij te werken en vooral uit te breiden.
We maken eerst een begin met het assortiment servies en bestek, hou dus vooral onze website in de gaten en zoekt u iets wat u niet terug kunt vinden neem dan vooral contact met ons op. Dan gaan wij voor u op zoek.

 

April 2018
het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van het voorjaar.
Ons assortiment rollators hebben wij weer verder uit kunnen breiden. Waaronder met de scherp geprijsde Double rollator, een lichtgewicht rollator welke dubbel opvouwbaar is! Maar ook de mooi vormgegeven neptune rollator die leverbaar is in mat zwart of champagne is een comfortabele en veilige rollator onder de €200.

Double rollator €179,95

Neptunus rollator €199,95Maart 2018
Wij hebben het voorjaar in de bol en zijn druk bezig met een voorjaarsschoonmaak in onze webshop. Een aantal producten zullen verdwijnen maar we gaan vooral ruimte vrij maken voor heel veel nieuwe artikelen. De eerst nieuwe en vernieuwde producten zijn al te vinden. Het assortiment hulpmiddelen voor in het toilet en badkamer zijn uitgebreid, maar ook het assortiment rollators en rolstoelen wordt steeds verder uitgebreid zodat u bij ons terecht kunt voor een zo uitgebreid mogelijk assortiment. Zoekt u iets wat u niet terug kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op!


December 2017
Het team van Flaneerstokken.nl en Zorgoutlet Midden Nederland wenst u een fijne feestdagen en een gezond 2018.

Wij zijn gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw, vanaf 2 januari staan wij weer voor u klaar in onze winkel en nemen wij uw online bestellingen weer in behandeling.

Augustus 2017

De Zorgoutlet Midden Nederland en Hulpplus slaan de handen ineen
                               
Ermelo – Ruim een jaar na de start van Zorgoutlet Midden Nederland is het tijd om verder te groeien. De zorgoutlet in Ermelo, waar mensen terecht kunnen voor tal van gebruikte en nieuwe zorghulpmiddelen, zal worden versterkt door Hulpplus. Per 1 juli heeft Daniëlle Meloen er de leiding als nieuwe directeur.
Een initiatief waar veel behoefte aan bleek te zijn. Vanuit die positie ging Zorgoutlet Midden Nederland in april 2016 van start, in het pand van De Dillenburg. Met de in- en verkoop van gebruikte zorghulpmiddelen, wisten veel inwoners het nieuwe bedrijf al snel te vinden, vertelt bedrijfsleidster Rieneke Hemeltjen. Mensen kópen er niet alleen, maar bréngen ook hun gebruikte zorghulpmiddelen ter donatie. Alle ingebrachte hulpmiddelen worden zorgvuldig geselecteerd, opgeknapt en schoongemaakt en krijgen daarmee een verdiend tweede leven bij mensen die het nodig hebben. Het maakt hulpmiddelen bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.
Dat de Zorgoutlet veel te bieden heeft, bleef ook bij Daniëlle Meloen niet onopgemerkt. De eigenaresse van Hulpplus startte haar bedrijf in 2005 en verkoopt al ruim 12 jaar uiteenlopende soorten hulpmiddelen via internet. De afgelopen jaren specialiseerde Hulpplus zich vooral in de verkoop van loophulpmiddelen zoals wandelstokken, krukken en rollators. Het bundelen van de krachten van beide bedrijven is volgens Daniëlle een logische stap.
Met de ruime ervaring van Daniëlle zal het assortiment van Zorgoutlet Midden Nederland in de komende tijd verder worden uitgebreid. “Van hoog/laag-bed tot sta-op stoel, van wandelstok tot aangepast bestek. We bieden al het mogelijke aan. Een aantal hulpmiddelen zal straks ook te huur worden aangeboden. Het voordeel voor de klanten van Hulpplus is dat zij vanaf nu in de showroom van de Zorgoutlet terecht kunnen om een hulpmiddel eerst te zien en uit te proberen. Met de uitbreiding van kennis, assortiment en service hopen we de Zorgoutlet nog meer op de kaart te zetten, in de hele regio”.
Met de vele werkzaamheden in Zorgoutlet Midden Nederland biedt de organisatie werkgelegenheid en werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of met een (arbeids)beperking. Een mooie bijkomstigheid van de uitbreiding is dat ook het aantal leerwerkplekken in de toekomst kan worden uitgebreid.
De showroom van Zorgoutlet Midden Nederland is geopend op dinsdag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.30 uur. Adres: Prinsenhof 1 te Ermelo (in ‘De Dillenburg’, ingang en parkeren aan Prinsenhof, zijstraat van de Julianalaan). De Zorgoutlet is bereikbaar op telefoonnummer 0341-745031. Wanneer u gebruikte hulpmiddelen over heeft, kan dit door de Zorgoutlet worden opgehaald.

April 2017
In onze webshop www.flaneerstokken.nl hebben wij hele bijzondere nieuwe wandelstokken toegevoegd aan ons assortiment. Het gaat om de dr. Cane wandelstokken met speciale flexibele doppen met een verende werking. Deze doppen bieden een hele goede grip en meer comfort. De stokken zelf zijn ook zeer bijzonder en mooi vormgegeven.
Neem een kijkje in onze speciaalzaak  Flaneerstokken en bekijk deze nieuwe stokken van dr Cane.

Januari 2017
We hebben onze site vernieuwd naar de nieuwste software. Onze webshop is nu vanaf tablets en mobiele telefoons beter bereikbaar en beter zichtbaar, daarnaast is het uiterlijk een beetje verandert. We hopen dat de shop nu nog toegankelijker is voor iedereen! Heeft u alsnog vragen over onze website of het plaatsen van een bestelling dan kunt u ons uiteraard ook bellen of mailen.
Oktober 2016
We zijn de laatste tijd heel druk met het vernieuwen en bijwerken van ons gehele assortiment in onze shops, en dat is een hele berg werk.
Er zijn veel aanpassingen in prijzen, sommige prijzen zijn omhoog gegaan maar gelukkig hebben wij ook veel producten in prijs kunnen verlagen.
Ook zijn er weer een heleboel nieuwe producten bij gekomen, zoals bijvoorbeeld de Sidekick rollator van Hugo. Een mooie design rollator, leverbaar in oranje of blauw voor een zachte prijs.


Ook het assortiment kleding voor rolstoel- en scootmobielgebruikers is geheel vernieuwd en in prijs verlaagd. Eén van onze bestsellers: de bedtafel Vitil is ook in prijs verlaagd en kost nu maar €99,95
We zullen de komende tijd vooral nog druk zijn met het toevoegen van nieuwe producten en daarnaast zijn we ook bezig met een restyling van onze webshop, daarover volgt binnenkort meer nieuws.


Augustus 2016
Sinds kort leveren wij een heel nieuw product; de iWALK 2.0 handsfree kniekruk.
Dit is een hele nieuwe manier van kruklopen en de eerste reacties van onze klanten zijn zeer positief. Deze kniekruk is alleen geschikt bij blessures aan de voet, enkel of onderbeen en iemand moet goed van evenwicht en kracht zijn, dus helaas is de kruk niet voor iedereen geschikt.
Meer informatie over deze kruk vindt je hier op onze website of ik verwijs je graag door naar onze online speciaalzaak gericht op alleen krukken www.krukkenexpert.nl


Juli 2016
Airgo komt met een vernieuwde rollator/transportrolstoel; de Fusion
Dit is een stabiele rollator welke makkelijk omgebouwd kan worden tot transportrolstoel, bekijk de Fusion hier


Mei 2016

Vanaf heden hebben wij ook een heuze roze rollator in ons assortiment. De roze krukken zijn al populair, we zijn benieuwd of dat ook geldt voor de roze rollator.
Topro (nog steeds 1 van onze favoriete merken) heeft nu de Troja 2G in het roze uitgebracht met een luxe tas.
Bestel hem hier


December 2015

Ten eerste wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en mooi 2016!

Op eerste en tweede Kerstdag zijn wij gesloten, evenals op oudjaars- en nieuwjaarsdag.
Tussen Kerst en oud & nieuw zijn wij wel geopend alleen onze fabrikanten en leveranciers helaas niet, dus het kan zijn dat wij sommige modellen en kleuren minder snel kunnen leveren. Wij hebben wel een extra grote voorraad aangelegd en zullen ons best doen om alsnog orders zo snel mogelijk uit te leveren.
--------------------------------------------------------------
VAKANTIESLUITING
Onze webshop is zeer beperkt geopend wegens vakantie tussen 7 december en 18 december.
Wegens vakantie zijn wij deze periode zeer beperkt geopend. Wij zijn telefonisch niet te bereiken, per mail zijn wij zeer beperkt bereikbaar.
Bestellingen die voor 7 december geplaatst zijn worden wel uitgevelerd, u heeft van ons een bevestiging gehad met daarin een indicatie van de levertijd. Tijdens onze vakantie worden deze orders wel verzameld een naar u toe gestuurd.
Heeft u uw bestelling na 7 december geplaatst dan kunnen wij helaas niet direct uitleveren, wij zullen proberen u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de levertijd. Wij kunnen via de mail op afstand sommige bestellingen wel uit laten leveren maar hou in ieder geval rekening met 4 a 5 werkdagen. Heeft u toch een bestelling geplaatst en betaald maar kunt u niet zo lang wachten, stuur ons dan een mail. Wij zullen de bestelling dan voor u annuleren en het gehele aankoopbedrag terugstorten.
Wij proberen alle bestellingen welke voor 13 december geplaatst zijn in onze shop nog voor de kerst aan u uit te leveren.  
Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk op de hoogte houden en vragen uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Danielle Meloen

-----------------------------------------------------------------
Drukte Feestdagen
Tijdens de feestdagen zijn onze leveranciers en fabrikanten gesloten en daarnaast is december voor hen de drukste maand, dus leveringen kunnen soms langer duren of pas in het nieuwe jaar uitgeleverd worden. Uiteraard zullen wij extra voorraad in huis hebben, maar hierdoor zal wellicht niet uw eerste keuze direct leverbaar zijn.

November 2015
Wij hebben sinds kort weer een goede nieuwe leverancier gevonden met kwalitatief goede rolstoelen voor nette prijzen. Vanaf heden kunt u bij ons de M1 rolstoel kopen, dit is een goed en sterk basismodel rolstoel leverbaar in zwart en grijs en in 2 verschillende zitbreedte. Daarnaast hebben wij ook het wat luxere en lichtgewicht model de M5 in het assortiment. Dit model is licht van gewicht en dus makkelijk te vervoeren. Daarnaast hebben wij ook de M9, een handige transportrolstoel. Ideaal voor incidenteel gebruik.
Klik hier voor meer informatie.


Oktober 2015

Vanaf heden hebben wij als betaaltoptie ook Mistercash/Bancontant opgenomen in onze webshop. Dit is vooraal een groot voordeel voor onze klanten uit Belgie en Duitsland.

Juni 2015
We hebben weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment toe kunnen voegen de afgelopen weken. Wij willen in dit geval graag de superhandige openers van One Touch extra in het zonnetje zetten. One Touch heeft een drietal automatische openers ontwikkeld welke met 1 druk op de knop aan het werk worden gezet, zonder verdere inspanning. Deze openers zijn dan ook zeer geschikt voor mensen met beperkte kracht in de handen en vingers maar stiekem is het voor iedereen handig want die potten met appelmoes zijn vaak geen pretje of je zere en rode vingers na het openen van een blik. Ze hebben een opener voor blikken, flessen en potten! Hier vindt u meer informatie omtrent deze handige automatische openers!

Maart 2015
Wij hebben een nieuw en verbeterd model badlift in het assortiment. Het betreft hier een opblaasbaar badlift, zeer makkelijk in gebruik maar ook nog eens zeer compact en makkelijk om  mee te nemen!
Klik hier om dit vernieuwde model te bekijken!


2015
Dit jaar bestaat Hulpplus alweer 10 jaar en dat gaan we zeker vieren. We zullen het hele jaar acties organiseren en mooie aanbiedingen op de site plaatsen. Volg ons op Twitter of op Facebook
December 2014
De feestdagen staan weer voor de deur, vaak een extra drukke periode voor ons maar ook voor onze fabrikanten en importeurs wat soms betekent dat levertijden wat langer kunnen zijn. Wij doen ons best om dit zoveel mogelijk te voorkomen en u op de hoogte te houden van uw bestelling.
Wij zijn tussen de kerst en de jaarwisseling ook dit jaar weer gesloten. Voor ons een tijd om bij te komen en gezellig met familie en vrienden de feestdagen te vieren, de voorraad te tellen, grote schoonmaak te houden en volgend jaar weer fris te starten!
Uiteraard wensen wij iedereen een gezond en mooi 2015 en dat er maar veel gelachen mag worden!

November 2014
Closet-plus
U toilet is de laag maar vind een toiletverhoger geen charmante of veilige oplossing, bekijk en dan eens de Closet-Plus closetpotverhoger.
Dit hulpmiddel verhoogt op een mooie manier het gehele (hangende) toilet met 5 of 7 centimeter zonder ingewikkelde verbouwingen e.d. Wanneer u zelf handig bent kunt u dit zelf uitvoeren of anders door iemand anders, bekijk ook de video voor meer informatie.

Oktober 2014

Verdere uitbreiding assortiment www.flaneerstokken.nl en www.krukkenexpert.nl
We hebben weer een aantal zeer mooie wandelstokken toe kunnen voegen aan het assortiment op Flaneerstokken.nl en daarnaast staan de acties voor de komende feestdagen ook weer online met een paar hele leuke aanbiedingen! Neem een kijkje en ontdek de Smart-serie; budget wandelstokken in een aantal mooie kleuren en kleurcombinaties of de serie wandelstokken met een fluwelen handgreep!
Op Krukkenexpert.nl hebben wij een aantal mooie nieuwe kleuren als actie voor de komende feestdagen en wij hebben ook de SmartCrutch toe kunnen voegen aan ons assortiment. De SmartCrutch is een combinatie van een gewone kruk en een onderarmschaalkruk die ervoor zorgt dat handen en polsen minder belast worden tijdens het lopen. Voor meer informatie over de SmartCrutch klik hier


September 2014
Helaas is vanaf heden de design Quickstep kruk uit het assortiment. De bedenker van dit product laat op dit moment geen nieuwe Quickstep krukken produceren. Heeft u deze kruk al aangeschaft? De service en garantie blijft gewoon bestaan, dat geldt ook voor de accessoires (zolang de voorraad strekt).

Mei 2014
Vanaf heden is de Topro Troja 2G leverbaar in 3 Special Edition kleuren MET Special Edition tassen.
De 2G is leverbaar in het wijnrood, wit en turqoise. De prijzen voor dit model zijn gelijk aan de standaard grijze! De tassen zijn ook los leverbaar en passen op de Troja Classic en Troja 2G.
Maart 2014
Wij hadden deze stokken al ruim een jaar in het vizier maar wij hebben ze nu eindelijk toe kunnen voegen aan ons uitgebreide assortiment wandelstokken op www.flaneerstokken.nl
Vanaf heden vindt u bij ons de SABI design wandelstokken.
Hele mooie wandelstokken en opvallende kleuren met goede ergonomische handgrepen. Maar er is ook gekeken naar bijvoorbeeld de dop welke zeer flexibel is voor meer grip en voorzien van een luchtkamer voor een dempende werking. Ook hebben de modellen met de houten handgrepen rubberen strips in de grepen zitten, niet alleen voor meer grip maar ook wanneer u de stok bijvoorbeeld tegen de muur zet zal deze minder snel wegglijden en op de grond vallen. Daarnaast hebben ze speciaal voor deze stokken ook een ophangsysteem bedacht! Kortom, ze hebben aan alles gedacht!

U vindt bij ons de Sabi Classis met houten handgreep, klik hier voor meer informatie.  

De Sabi Sport in frisse kleuren vind u hier


En de luxe versie met ebbenhouten handgreep kunt hier bekijken.


Februari 2014
1 febuari heeft het BovenIJ ziekenhuis Amsterdam de eerste 'BovenIJ-krukken' uitgereikt. Wordt u geopereerd in de orthopedische afdeling van dit ziekenhuis in Amsterdam, dan is de kans groot dat u daar 1-malig krukken krijgt. Dit bieden ze als extra service aan patienten, omdat krukken helaas sinds 2013 niet meer in het basispakket van de verzekeraars vallen. Een mooi initiatief en dan zijn het ook nog eens 'onze' sterke en mooie krukken!

Sinds 2013 zijn wij ook Marktplaats-ambassadeur, het kan dus zijn dat u mijn gezicht voorbij ziet komen in reclame-uitingen van Marktplaats.


Januari 2014
Zoals veel mensen al hebben ontdekt verkopen wij via onze speciaalzaak www.krukkenexpert.nl nu ook BlingBling krukken versierd met strass-steentjes.
De vraag naar deze kruk wordt steeds groter, iets wat wij niet hadden verwacht maar uiteraard heel leuk vinden. We hebben op onze site een aantal voorbeelden gezet met de prijzen maar je kan ook zelf je eigen ideeen aandragen en wij zullen dan ons best doen om daar iets moois van te maken.
Een aantal voorbeelden van deze custom made krukken:

November 2013
Per 1 december a.s. vervalt bij ons op kantoor in Harderwijk de showroomfunctie voor een groot deel. Waar voorheen veel mensen op afspraak bij ons langs kwamen om bepaalde producten uit te testen en te zien gebeurt dit nu alleen nog maar heel sporadisch.  Wij hebben daarom besloten om de showroom binnen ons kantoor op te heffen en de showmodellen die hier staan te verkopen voor leuke prijzen (het meeste is helaas al verkocht maar neem vooral een kijkje in de opruiming). Dit geldt alleen niet voor de wandelstokken en krukken. Bijvoorbeeld betreffende de scootmobielen, wij zagen het afgelopen jaar dat de meeste mensen voorkeur gaven aan een proefrit aan huis (gratis en vrijblijvend uiteraard). Het voordeel van een proefrit aan huis is dat u gelijk kunt kijken of u een bepaalde draai kunt maken, waar de scootmobiel opgeladen kan worden en andere praktische zaken. Daarom staan ook vanaf heden de scootmobielen niet meer bij ons in de showroom maar kunt u met ons een afspraak aan huis maken en komen wij bij u langs met meerdere modellen (door heel NL). Wij zullen nog steeds een voorraad krukken en wandelstokken behouden en voor deze producten bent u nog van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, dit geldt ook voor de scootmobielen. Wilt u langskomen, neem dan vooraf even contact met ons op voor een afspraak.
Het blijft uiteraard nog wel mogelijk om uw producten bij ons op kantoor af te halen. Zodra uw bestelling bij ons klaar ligt ontvangt u van ons bericht.

Augustus 2013
Vanaf heden hebben wij de Multistalling in ons assortiment. Deze stalling met elektrische bodem is uitermate geschikt voor het stallen van scootmobielen. U heeft alleen plek nodig met vlakke ondergrond en een stroompunt, meer niet! Geen schuur bouwen of andere ingrijpende dingen maar toch uw scootmobiel droog en veilig op een gebruiksvriendelijke manier.
Kijk hier voor meer informatie!

Juni 2013
We hebben weer een aantal nieuwe XL producten aan ons assortiment toe kunnen voegen de afgelopen tijd. De eerste is de Powerpack XXL uitvoering geschikt voor een maximaal gewicht van 325 kg. De Powerpack is een duwondersteuning voor de rolstoel, als het ware een hulpmotor welke makkelijk aan de rolstoel gemonteerd kan worden.
De Powerpack kan onder vele rolstoelen geplaatst worden en het grote voordeel t.o.v. een electrische rolstoel is uiteraard dat de manuele rolstoelen compacter en lichter zijn om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De Powerpack kan makkelijk losgekoppeld worden wanneer de rolstoel opgevouwen de auto in moet. Dus de juiste combinatie van electrische ondersteuning op je eigen compacte lichtgewicht rolstoel!

Wij verkopen ook steeds vaker de extra lange en sterke krukken, ons complete aanbod XL krukken vindt u in onze krukken-speciaalzaak


Maart 2013
De Astorc scootwagen is geheel vernieuwd en vanaf heden verkrijgbaar. De scootwagen is de aanhangwagen voor de scootmobiel (en fiets) voor achter de auto zodat u mooie tripjes kunt maken met de scootmobiel overal in het land en zelfs buitenland natuurlijk. Klik hier voor meer informatie betreffende de Scootwagen.


Februari 2013

Het slimme dekbedovertek!
Slim & Simpel
Simpel je bed opmaken door een slim ritssysteem.
Beide zijden zijn uitgevoerd met zachte, blinde ritsen. Het opmaken van het dekbed gaat makkelijk en snel.
4 verstelbare clips verbinden dekbed en overtrek je dekbed blijft goed in het overtrek zitten en zakt niet weg.
U kunt nu met minder spierkracht en gedoe uw bed opmaken: niet meer schudden of een dubbel gevouwen dekbed in uw overtrek. Nu ook verkrijgbaar bij Hulpplus, klik hier voor meer informatie.

Januari 2013
Loopkrukken / elleboogkrukken
Sinds 1 januari zitten de krukken niet meer in het basispakket van uw verzekering waardoor de krukken nu niet meer overal gratis uitgeleend worden. U moet nu vaak de krukken huren en in veel gevallen is het interessanter om de krukken aan te schaffen, zeker wanneer u meer dan 6 weken de krukken nodig heeft.
Wij verkopen al een paar krukken vanaf €22,50 per paar. Moet u heel intensief en langdurig gebruik maken van krukken dan is het vaak aan te raden om te kiezen voor wat duurdere krukken met voorgevormde handgrepen e.d. Wij hebben een speciale webshop met alleen maar krukken, ik verwijs u graag naar www.krukkenexpert.nl voor een overzicht van ons uitgebreide assortiment. U kunt zelfs uw eigen krukken samenstellen mbt kleuren en handgrepen.
Bent u als ziekenhuis, instelling of andere organisatie op zoek naar een meerdere aantallen krukken, u kunt bij ons ook terecht voor grotere aantallen vanaf 10 tot 10.000 paar (eventueel voorzien met uw eigen logo). Klik hier voor meer informatie.


XL-hulpmiddelen
Er zijn steeds meer mensen in Nederland die niet voldoende hebben aan de standaard hulpmiddelen omdat deze niet sterk of groot genoeg zijn. De laatste maanden zijn er veel nieuwe producten bijgekomen en deze hebben wij ook aan ons assortiment toegevoegd. U vindt nu onder andere een verrijdbare douchestoel geschikt voor personenen tot 200 kg, een rolstoel voor personen tot 175 kg en nog veel meer. Voor een overzicht van alle XL producten klikt u hier.
Oktober 2012
Vanaf deze maand is het nieuwe BTW-tarief ingegaan. Veel van onze producten vallen onder het lage BTW-tarief, dus daar verandert in ieder geval niks. De producten in het hoge BTW-tarief proberen wij de eerste maanden niet in prijs te verhogen, wij zullen ons best doen om dit ook te houden.
We hebben weer een aantal nieuwe producten aan ons assortiment toe mogen voegen, waaronder de TRACK rollator. Dit model is dubbel opvouwbaar, dus zeer klein en compact wanneer opgevouwen:

Speciaal voor de winter hebben wij nu ook een daglichtlamp en een daglichtwekker in ons assortiment:

September 2012
Topro uit Noorwegen heeft duidelijk de bezem door de kast gehaald. Sinds begin dit jaar is de Topro Troja 2G en dit model is er vanaf heden in 3 uitvoeringen; de basic, standaard en Premium uitvoering. Als extra is de Troja 2G leverbaar in een mooie zandkleur (alleen de standaard uitvoering in maat medium). Daarnaast heeft de Olympos een mooie nieuwe tas gekregen.
U vindt ons complete aanbod lichtgewicht en design rollators op www.eersteklasrollators.nl

Juli 2012
Wij hebben onze shop www.slaapvitaal.nl onlangs een opfrisbeurt gegeven. De producten in deze shop zoals bijvoorbeeld ergonomische en orthopedische hoofdkussen, kniekussens, lichaamskussens en oplematrassen worden allemaal door een Nederlands fabrikant vervaardigd in Nederland. Onze fabrikant heeft de hele lijn de afgelopen maanden aangepast en vernieuwd, dus vandaar bij het aanpassen van het assortiment wij de hele site een opfrisbeurt hebben gegeven. Er zijn een aantal nieuwe en vervangende producten bij gekomen om comfortabel te slapen en vitaal weer wakker te worden.
Januari 2012
we hebben onlangs een aantal zeer mooie en bijzonder sterling zilveren wandelstokken toe kunnen voegen aan ons assortiment op www.flaneerstokken.nl Er zitten een aantal zeer speciale en gedetailleerde stokken tussen met de koppen van dieren bij. Klik hier voor alle modellen leverbaar in zilver.
November 2011
We hebben een nieuwe design rollator in ons assortiment, de Let's Go Out! Alleen wegens wereldwijd succes is deze rollator pas weer leverbaar in maart 2012!!!
U kunt hem tot het einde van dit jaar bij ons bestellen voor de actie-prijs, u krijgt hem geleverd zodra de nieuwe voorraad weer binnen is in Nederland.
Nu tijdelijk €249,95 ipv €299,95


Oktober 2011
De meest handige producten voor de winter staan weer op de website. Populaire producten zijn toch wel de: ijsdoppen en antislip-zolen voor onder schoen en vergeet ook de benendekens en poncho's voor in de rolstoel en op de scootmobiel niet.
Nieuw in het assortiment is de Nubrella. Dit is de eerste hands-free paraplu! Er is een model (de Nubrella Cabrio) welke op de scootmobiel bevestigd kan worden maar er is ook een model welke u als het ware op de schouders laat rusten zodat u toch met beide handen kan steunen op de rollator of krukken.
Nubrella handsfree €95,00
Nubrella Cabrio €275,00

Augustus 2011
Wij hebben onlangs een aantal veranderingen doorgebracht in ons assortiment scootmobielen. Een aantal modellen zijn niet meer leverbaar, een aantal modellen zijn in prijs verlaagd en wij hebben een aantal nieuwe modellen toe kunnen voegen aan ons assortiment.
Wij hebben een showroom waar u op afspraak langs kunt komen in Harderwijk waar een aantal modellen scootmobielen staan. Wij hebben hier de 5 opvouwbare scootmobielen staan en een 5-tal grote en luxe modellen die u uit kunt proberen. Er is zowel buiten maar ook binnen de ruimte om te rijden, dus ook met slecht weer kunt u bij ons terecht. U kunt ons ook bellen voor een afspraak en dan komen wij bij u thuis langs met de scootmobielen (dit geldt niet voor de opvouwbare modellen). Het voordeel van een proefrit aan huis is dat u gelijk kunt kijken of de scootmobiel in de schuur past of een bepaalde draai kan maken en dergelijke.
U kunt nu bij ons ook de populaire Trophy 6, Solo QS4 en Solo TS120 scootmobielen bij ons bestellen tegen zeer scherpe prijzen, mail of bel ons voor meer informatie.

Mei 2011
Het is nu al heerlijk weer en dat merken wij gelijk wanneer het gaat om de de scootmobielen en rollators. Het is mooi weer en men wil er weer op uit en het liefst met een mooie nieuwe scootmobiel of rollator.
Ons assortiment scootmobielen is weer verder uitgebreid. Wij hebben nu al een grote scootmobiel vanaf €1395,00 genaamd de Rocket en wij hebben een aantal zeer luxe modellen toe mogen voegen aan ons assortiment zoals de Victory Royal en de Victory Expert. Vooral van de Victory Expert zijn wij erg onder de indruk vanwege zijn prettige wegligging, goede vering en heerlijke stoel maar vooral de vormgeving van de 'zwevende' achterzijde met moderne LED-verlichting is zeer mooi!!!
Een opvouwbare scootmobiel hebben wij nieuw al vanaf €495,00. Bel ons voor een afspraak in de showroom, de opvouwbare modellen kunnen vaak direct meegenomen worden en de grote modellen worden gratis bij u thuis afgeleverd!
Ook op het gebied van rollators hebben we mooie en stabiele nieuwe uitvoeringen toe kunnen voegen aan ons assortiment maar het oude vertrouwd Troja model van het Noorse Topro blijft nog steeds van de beste modellen op de markt op dit moment. Deze is vanaf heden ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en met meer accessoires, neem ook eens een kijkje in onze nieuwe shop www.eersteklasrollators.nl voor het complete overzicht rollators.

Maart 2011
Wij hebben er weer een nieuwe webwinkel bij, nu een speciaalzaak met hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden.
www.slechtziendenshop.nl
U vindt hier een uitgebreid assortiment hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking, u kunt denken aan taststokken, aangepaste spellen, speciale toetsenborden, wandelstokken, krukken, boeken/agenda's/kalenders met grote letters, electronische en gewone loepen, daglichtlampen en nog heel veel meer.

Januari 2011
Ten eerste de beste wensen en een gezond 2011 voor iedereen.
Wij hebben een mooi jaar gehad! 2009 was ook voor ons toch een zwaar jaar maar blijkbaar hebben onze ideeen en vernieuwingen goed gewerkt want over 2010 zijn wij zeer tevreden. Wij gaan deze positiviteit doorzetten in 2011 met hopelijk weer een goede service en bereikbaarheid en hopelijk ook weer mooie nieuwe producten.
Het eerste mooie product waar wij een stuk over lazen is een een nieuwe rollator - de Rollz Motion- welke met gemak om te toveren is tot stabiele rolstoel. Wij hebben dit product inmiddels mogen bewonderen en wij zijn enthousiast over de Rollz Motion. Naar ons idee mogen veel hulpmiddelen wel wat mooier wormgegeven worden en wij vinden de Rollz Motion dan ook een bijzonder goed initiatief.
Op www.rollz.nl vindt u meer informatie over dit nieuwe / vernieuwende product. Naar verwachting komt de rollator in het voorjaar van dit jaar op de markt, waar deze verkrijgbaar zal zijn leest u op de website van de Rollz Motion.

September 2010
Het heeft even geduurd maar er is weer een kindermodel verkrijgbaar bij de alarmhorloges.
Het Malem kinderhorloge is een digitaal multifunctioneel horloge met 12 onafhankelijke alarmen.
Voor kinderen is het een ideaal horloge, omdat het alarm trilt en niet door anderen wordt gehoord. Ook de leraar of lerares zal blij zijn dat er geen alarm geluid in de klas te horen is.
Juli 2010
De Easybin afvalkbakken vindt u vanaf heden ook in ons assortiment. De superhandige afvalbakken met sensor gaan vanzelf open wanneer u binnen het bereik van de sensor komt en deze gaat ook vanzelf weer dicht. De ideale en hygienische in ieder huishouden!

Daarnaast hebben wij ook een 2-tal nieuwe zorgbedden en nieuwe modellen rolstoelen toe kunnen voegen aan ons assortiment. De bedden zijn scherp geprijsd en van een goede kwaliteit, wij zijn blij dat wij dit product toe kunnen voegen aan ons assortiment omdat wij regelmatig vraag hebben naar een goed hoog/laag bed!
Juni 2010
Vanaf heden zitten de krukken en rollators niet meer in het basispakket van uw verzekeraar. Dit houdt in dat deze niet meer aangevraagd kunnen worden via de verzekeraar of vergoed wordt door uw verzekeraar. Wij gaan ons assortiment verder uitbreiden met verschillende modellen krukken en rollators, met een grotere diversiteit in kleuren, modellen en natuurlijk de prijzen zodat het hopelijk voor de meeste mensen betaalbaar is om deze hulpmiddelen aan te kunnen schaffen.

Jubileum
Als eerste willen wij graag iedereen bedanken voor de leuke mailtjes, kaarten en ook bloemen; bedankt!
Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen vieren we dit jaar het 5-jarig bestaan van Hulpplus. Wij hebben in april een leuk feestje gehad en de komende maanden zullen wij steeds met nieuwe aanbiedingen komen. Artikelen die we vaak verkopen bieden we aan met leuke kortingen MAAR is er een artikel die u graag eens in de aanbieding zou willen zien dan staan wij open voor suggesties. Wij zullen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen want het is feest dit jaar.

Twitter
Ook al hebben wij over het algemeen niet de jongste klanten, dat beteken niet altijd dat ze 'achter' lopen want vanaf heden zijn wij ook te vinden op Twitter. daar zullen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws, nieuwste producten en leuke aanbiedingen en acties.
Wij zijn hier te vinden!

Boeken met grote letters
Wij hebben sinds kort ook boeken met grote letters in het assortiment. Een aantal titels vindt u al in onze webwinkel en er zullen regelmatig nieuwe titels verschijnen!


22-04-2010
WK- krukken
Onze fabrikant (uit Duitsland nog wel) heeft speciaal voor ons een oranje kruk gemaakt speciaal voor het WK. Ze zijn binnengekomen en ze zijn heel erg ... oranje ....!


05-03-2010
Nieuwsbrief 5 maart 2010
5 jaar
Het is alweer maanden geleden dat u van ons een nieuwsbrief heeft ontvangen, dus inmiddels hebben wij genoeg ‘nieuws’ te melden aan u en daarbij hebben we wat te vieren want Hulpplus bestaat vandaag officieel 5 jaar!
Het is alweer 5 jaar geleden dat www.hulpplus.nl online kwam en dat we een groot artikel in de Telegraaf hebben gehad waardoor we een enorme vliegende start hebben gehad. De tijd gaat snel, soms te snel…
Wij willen u als klant dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen in ons en onze producten, zonder u zouden we niet kunnen bestaan uiteraard. Wij hopen dat u in de toekomst ook weer u weg zult vinden naar onze webwinkel.
Om dit 5-jarig bestaan te vieren zullen we de hele maand maart met leuke aanbiedingen komen in onze verschillende webwinkels.

Alle shops
Het begon dus 5 jaar terug met www.hulpplus.nl maar inmiddels hebben we daar een aantal internetshops aan toe kunnen voegen zoals:
www.flaneerstokken.nl waar u misschien wel het mooiste en meest uitgebreide assortiment wandelstokken kunt vinden. Wij hebben dit Flaneerstokken genoemd omdat het wandelstokken zijn waar u mee gezien mag worden.
Daarnaast kunt u bij www.slaapvitaal.nl terecht voor goede hoofdkussens, oplegmatrassen en andere kussens zodat u vitaal wakker wordt iedere ochtend.
De nieuwste webshop is www.comfortfabriek.nl waar u terecht kunt voor producten voor een gezond en comfortabel leven. U kunt denken aan oefenballen, massagematten, weegschalen, bloedsuikermeters en nog veel meer. De komende weken zal het assortiment van Comfortfabriek verder uitgebreid worden.

Nieuwste producten
Topro Walker
De Topro Walker rollator is de uitvoering van de Troja met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker.
De rollator met de armschalen wordt vooral gebruikt voor mensen die hun polsen/handen niet kunnen of mogen belasten. Men legt de onderarmen in de armschalen en op die manier belast men de handen en polsen niet meer.


Scootmobielen
Wij hebben ook weer een 3-tal nieuwe scootmobielen aan ons assortiment toe kunnen voegen. Het gaat om de luxe modellen Victory 17 en Victory 22 en een snellere versie van de Shoprider Cruiser.
 
Doorflipper
Nooit meer bukken voor de post of een deur die niet goed opengaat omdat er allemaal post op de grond ligt. De Doorflipper kan aan de voordeur bevestigd worden, zodra de post erin geschoven wordt schuift de Doorflipper open en blijft de post daar netjes in liggen.


XXL Bedden en matrassen
Vanaf heden hebben wij ook bedden in het assortiment geschikt voor personen tot 325 kg. Ook hebben we speciale matrassen die geschikt zijn voor deze bedden, er is keuze uit 3 soorten matrassen.
Voorjaar
De zon heeft zich na een lange winter eindelijk weer eens laten zien. Voor ons betekent het begin van het voorjaar ook het begin van de drukte. Wij merken altijd wanneer het buiten mooier weer wordt de mensen weer naar buiten willen en daardoor is er meer vraag naar rollators, rolstoelen, scootmobielen, wandelstokken e.d. In de winter is de voorraad van de producten ook beperkter maar inmiddels staan de schappen weer vol met rolstoelen, rollators en scootmobielen, klaar om naar buiten te gaan!

05-02-2010
Wij hebben een tweetal modellen bedtafel aan ons assortiment toegevoegd deze week. De bedtafels waren voorheen alleen in bruin verkrijgbaar maar vanaf heden is er ook een wit model leverbaar, iets waar we regelmatig vraag naar hadden.

Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van het openen van een nieuwe internetwinkel www.comfortfabriek.nl
In deze shop richten we ons op comfort en gezondheid. Een aantal producten welke al bekend zijn bij Hulpplus zult u daar ook tegenkomen zoals de bedtafels en bloeddrukmeters maar wij zullen comfortfabriek.nl nog verder uitbreiden met weegschalen, daglichtlampen, massagematten en nog heel veel meer. Zodra de digitale deuren geopend zijn zullen wij dit zeker bekent maken.

29-11-2009
Schaatster Marianne Timmer loopt de komende tijd met krukken na haar val. En wel met krukken van Hulpplus
(bron: Volkskrant Magazine november 2009)


03-08-2009
Nieuwe webwinkel in slaapcomfort www.slaapvitaal.nl

Sinds vandaag is er weer een nieuwe webwinkel online met een uitgebreid assortiment aan kussens en topdekmatrassen van het merk Comfort Air.
Comfort Air wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf UCI (United Comfort Industries) en zij maken kwalitatief hoogwaardige producten van schuim, latex en memory foam. Een aantal van deze producten verkochten wij al binnen de shop van Hulpplus maar dit assortiment is verder uitgebreid en daarom hebben wij ervoor gekozen om hiervoor een aparte webwinkel te maken zodat alles overzichtelijk blijft.
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze nieuwe webshop!
www.slaapvitaal.nl


13-07-2009
Nieuwe prijzen en nieuwe artikelen
Wij hebben weer nieuws ontvangen van een aantal leveranciers. Een aantal prijzen zullen gewijzigd worden de komende dagen, sommige artikelen worden duurder maar er zijn ook veel artikelen in prijs verlaagd. Daarbij zullen wij in de komende weken ook nieuwe artikelen gaan toevoegen op de website zoals seniorentelefoons, weegschalen, toiletsteunen, boodschappenkar, een rollator en rolstoel in 1 en nog veel meer. Wij wachten alleen nog op het beeldmateriaal, zodra dat bij ons is aangekomen gaan wij het toevoegen op de website.


06-05-2009
Flaneerstokken.nl
Wij zijn onlangs begonnen met een nieuwe internetwinkel in alleen wandelstokken. Het assortiment wandelstokken is zo groot geworden dat we besloten hebben er een aparte webwinkel van te maken.
U vind er alle soorten stokken, van zilveren wandelstokken tot houten tot aluminium wandelstokken. Van modern tot klassiek van ergonomisch gevormd handvat tot sierstokken en zitstokken.
De eerste modellen staan inmiddels in de nieuwe webwinkel, de komende weken wordt dit assortiment nog verder uitgebreid.
www.flaneerstokken.nl
Nieuwsbrief April 2009                        
Lentekriebels!! Veilig eropuit….
Nieuw “outdoor” model Topro

Nu de lente weer is begonnen en alles mooi in bloei komt te staan, krijgen wij met z’n allen zin om er weer lekker opuit te gaan. Voor de mensen die wat moeilijker te been zijn is een rollator een uitstekend loophulpmiddel om zelfstandig te kunnen genieten van een mooie wandeling. De lichtgewicht rollator Topro Troja (7 kilo) is bij redelijk wat mensen al bekend. Topro heeft nu ook een nieuw “outdoor” model rollator ontwikkeld, de Topro Olympos! Deze lichte rollator (8 kilo) is met zijn grote meeverende rubberen wielen zeer geschikt voor buitenshuis en oneffen terrein. Het bredere frame maakt de Olympos zeer stabiel en plezierig om mee te lopen.
Alle modellen van de Topro zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk en zijn voorzien van vele extra’s. Drempelhulpen geven een goede ondersteuning bij het nemen van obstakels (bijvoorbeeld, stoepranden). En de anatomische handgrepen zorgen ervoor dat de druk goed over de handen verdeeld wordt wat pijnlijke handpalmen voorkomt. Met 1 hand is de Topro in de breedte inklapbaar. Hierdoor zijn de Topro rollators makkelijk op te bergen en gemakkelijk in de auto mee te nemen.

Shoprider scootmobielen
Voor afstanden die te lang zijn om te lopen zijn de opvouwbare scootmobielen van de Shoprider een uitkomst. Shoprider staat voor betrouwbaarheid en topkwaliteit! Shoprider heeft diverse opvouwbare modellen met prijzen al vanaf €495.00. Deze opvouwbare modellen zijn gemakkelijk in 3 of 4 stappen te demonteren om zo gemakkelijk mee te nemen in de auto. De max. snelheid van de opvouwbare scootmobielen is 6 km/u en het max. bereik varieert van 10 en 30 km (afhankelijk van het model).

De grote modellen scootmobielen van Shoprider zijn uitermate geschikt voor lange afstanden of om bijv. naast te fietsen. Deze modellen hebben een maximum bereik van 45 tot wel 70 km en hebben een maximum snelheid van 15 a 20 km/u (afhankelijk van het model).
Naast alle opvouwbare scootmobiels hebben wij ook de Shoprider Cruiser en Elite in onze showroom staan. Voor de Shoprider Mambo (en de andere grotere modellen) kunt u een proefrit aan huis aanvragen. Deze proefrit is geheel vrijblijvend en gratis. Voor een afspraak kunt u met ons bellen, 0341-455382.

Bij aanschaf van de Shoprider scootmobiel kunt u nu ook een servicepakket afsluiten, met onder andere vervangend scootmobiel bij reparatie of een abonnement op de Scootmobiel Hulpdienst (met bereik in heel Nederland).

Diverse transportrolstoelen


Hulpplus heeft diverse modellen rolstoelen in haar assortiment. Er is al een transportrolstoel voor €145.00. De transportmodellen hebben kleine wielen en zijn zeer eenvoudig inklapbaar waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn in de auto. Het lichtgewicht transportmodel (zie afbeelding) is zelfs zo klein op te vouwen dat deze zelf in de kleinste auto (Smart) past! Voor meer informatie over deze en de andere modellen (transport)rolstoelen verwijzen wij u graag naar onze website www.hulpplus.nl


Nieuwe producten:


Hulpplus is doorlopend op zoek naar nieuwe producten die zelfstandigheid en/of comfort vergroten. Hieronder volgen een aantal nieuwe producten in ons assortiment.

Fit-chair
De Fit-chair kan als bureaustoel gebruikt worden, maar ook als therapiemiddel is deze zeer geschikt. De bal is uitneembaar. De Fit-chair ontlast de wervelkolom, bevordert een correcte zithouding en biedt daarnaast alle voordelen van een gymnatiekbal. Diameter bal 52 cm, totale omvang 53 x 53 x 62 cm. Maximaal gebruikersgewicht 150 kg.

Timex alarmhorloge

Dit unieke datalink horloge heeft een USB aansluiting waardoor gegevens, instellingen en voorkeuren eenvoudig via uw computer over te zetten zijn in het horloge. Bij het Timex alarmhorloge is het mogelijk iedere dag variabele alarmtijden in te stellen, tot wel 200 alarmen (denk aan bijvoorbeeld de afspraak bij de tandarts over 2 maanden). De (Engelstalige) software en de USB kabel worden gratis bijgeleverd.


Voorhoofdthermometer
Na de oorthermometer is er nu ook een voorhoofdthermometer. Deze thermometer, met groot LCD display met verlichting en koortsalarm, is zeer eenvoudig in gebruik. Plaats de thermometer tegen het voorhoofd en binnen 3 seconden heeft u een nauwkeurige en betrouwbare meting.

Hulpmiddelen vanuit persoonsgebonden budget
Met een persoonsgebonden budget (PGB) kan men zelf de zorg regelen die men nodig heeft als u door lichamelijke of psychische klachten thuis hulp nodig heeft. U bepaalt zelf wie er komt, hoe vaak u zorgt krijgt, op welke manier en op welke tijden.
U bent niet alleen Budgethouder maar ook opdrachtgever of zelf werkgever. U zult bijvoorbeeld uw zorgverlener op tijd moeten betalen en u weet wat u moet doen als uw zorgverlener ziek wordt.
Ook kunt u binnen dit budget allerlei hulpmiddelen aanschaffen. Welke hulpmiddelen dat zijn kunnen ze u vertellen bij het WMO-loket van de gemeente in uw woonplaats.
U kunt bij diverse instanties, o.a. het Servicecentrum PGB van de sociale verzekeringsbank, terecht voor vragen en advies.

Speciale aanbieding voor onze nieuwsbrieflezers
Elke nieuwsbrief hebben wij voor de lezers een speciale aanbieding.
Onze voorjaarsaanbieding is de transportrolstoel Voliro. Deze opvouwbare lichtgewicht rolstoel met een maximale belasting van 90kg is speciaal voor transport over korte afstanden, bijv. van auto naar ingang van ziekenhuis of gebruik op een vliegveld. De Voliro voorzien van een comfortabele zitting en voetsteunen welke weggeklapt kunnen worden. Dankzij zijn vernuftige inklapsysteem vouwt het geheel zich met een simpele handbeweging samen tot een compact pakket. Met de standaard meegeleverde tas is het geheel een ideaal transportmiddel voor op reis, eenvoudig mee te nemen in de auto en makkelijk op te bergen.
De Voliro heeft nu een actieprijs van slechts €125.00 (normaal €159.00). Vermeld bij uw bestelling dat het om de lezersactie gaat.


Nieuwsbrief december 2008    
Feestdagen
Het is december en de feestdagen staan weer voor de deur. Speciaal voor de aankomende feestdagen hebben wij een selectie van producten uitgezocht. Hier zitten onder andere interessante aanbiedingen tussen zoals, de mooie lichtgewicht designrollator Topro Troja, nu tijdelijk voor €245,00 en ook de loopkrukken in de feestdagen-kleuren, rood, groen en zwart zijn nu tijdelijk verkrijgbaar voor €31,00 per paar.

Tevens hebben wij speciaal voor de feestdagen een keukenpakket en een slaappakket samengesteld. Wat hier precies in zit kunt u zien op onze website. Hier vind u ook nog meer cadeau-ideeën voor de feestdagen en speciale aanbiedingen! Indien gewenst kunnen wij eventuele cadeaus voor de feestdagen feestelijk inpakken.

Lekker ontspannen in een heerlijke fauteuil
Wat is er nu lekkerder om in de wintermaanden in een heerlijke fauteuil te genieten van een lekker drankje en een goed boek. Voor de mensen die wat moeilijker uit zo’n lekkere fauteuil kunnen komen zijn er speciale sta-op fauteuils. Er is een groot assortiment sta-op fauteuils beschikbaar, wij hebben deze modellen niet in onze showroom staan, maar wij kunnen voor u een afspraak maken met een adviseur van Vitalis. Deze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken en eventueel een stoel speciaal voor u op te meten.

Thermofit, Memory Foam producten
Thermofit heeft een lijn van producten welke vervaardigd zijn van Memory Foam ook wel bekend als “traagschuim”. Dit is een materiaal wat drukverlagend en comfortverhogend werkt. Thermofit, Memory Foam zijn in verschillende producten verkrijgbaar;

*Het ergonomisch Thermofit hoofdkussen is zeer geschikt voor mensen die last hebben van nek- of rugpijn maar ook voor eenieder die zijn slaapcomfort wil verhogen. Het hoofdkussen is voorzien van hoes met rits welke gewassen kan worden tot 60° en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De laagste is zeer geschikt voor mensen met een waterbed. Het Medium model is het meest gangbare model.

* Het Thermofit kniekussen zorgt voor een betere positie van het bekken en de heup. Het kniekussen helpt de natuurlijke slaappositie te herstellen waardoor de rugspieren ontspannen en de spanning op de heupen, knieën en gewrichten wordt verminderd.
*Het Thermofit lichaamskussen heeft een unieke vorm welke flexibel aan te passen is voor comfort voor het hele lichaam in vele posities. Het kussen geeft een goede steun voor benen en knieën en ontlast de rug gedurende de slaap. Maar om comfortabel te lezen in bed is het kussen ook zeer geschikt. Kortom een alles-in-1 kussen.

*De Thermofit matras werkt drukverlagend en comfortverhogend. Het matras is voorzien van een hoes met rits welke gewassen kan worden tot 60°. Doordat pijnlijke drukpunten worden ontzien zult u kunnen genieten van een betere nachtrust en 's ochtends fitter opstaan. Deze matrastopper is zeer geschikt voor mensen met gewrichtspijnen of reumatische aandoeningen, maar ook voor eenieder die zijn slaapcomfort wil verhogen en is verkrijgbaar in 5 maten.

Hulpmiddelen en de Belastingdienst
In de vorige nieuwsbrief gaven wij het al aan dat er voor 2009 wederom een groot aantal wijzigingen klaar staan die de aftrek van ziektekosten behoorlijk zullen versoberen.
Zo was het mogelijk om hulpmiddelen als een scootmobiel, sta-op-stoel, e.d. in te dienen bij de belastingdienst. Deze regelingen zullen per 2009 zeer versoberd worden en wordt de aftrek voor chronisch zieken aan een groter eisenpakket onderworpen.
Wilt u nog belastingvoordeel?
Aangezien de versobering met betrekking tot aftrek van ziektekosten in 2009 fors wordt ingezet  is het wijsheid om, voor zover mogelijk, in 2008 de noodzakelijke aanschaf of medische behandeling te plannen. Dit kan u als consument vele honderden euro’s opleveren.
(bron: http://www.belastingvoordeelvoorgehandicapten.nl en http://financieel.infonu.nl/belasting/24239-aftrekbare-ziektekosten-ib-2008-en-2009.html)

Speciale aanbieding voor onze nieuwsbrieflezers
Speciaal voor u hebben wij een mooie aanbieding. Want in de maand december krijgt u op de wandelstokken uit de Luxe Serie 10% korting! De wandelstokken Luxe Serie bestaat uit bijzonder mooie wandelstokken, bijna kunstwerken zo mooi. Een greep uit het assortiment kunt u vinden op onze website. Mocht u naar iets speciaals opzoek zijn of
iets in gedachte hebben, dan horen wij dat graag wij kunnen bijna al het denkbare aan wandelstokken leveren.  

Mededeling:
In verband met de feestdagen is Hulpplus van 25 dec t/m 4 jan gesloten. Uiteraard kunt u altijd terecht in onze webwinkel, alleen wordt uw bestelling dan weer  vanaf 5 jan in behandeling genomen.

Kerstwens
Wij willen u, onze gewaardeerde klant, heel erg bedanken voor het afgelopen jaar en wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig, liefdevol maar bovenal gezond Nieuwjaar.
Feestelijke groet,

Daniëlle Meloen en Mandy van Wijk-Brummel

Nieuwsbrief oktober 2008
Einde zomer, begin herfst
De zomer is weer voorbij, en de herfst is al duidelijk begonnen. In de zomer hebben wij altijd heel veel vraag naar rollators, scootmobielen, rolstoelen en andere hulpmiddelen die men ook vooral buiten gebruikt. In de winter is de vraag groter naar producten voor in huis zoals de sta-op-hulp UpEasy, kussens, (opleg)matrassen, trapliften, douche/ badstoelen, sta-op-fauteuils, toiletverhogers, keukenhulpen en bestek aanzienlijk groter. Maar er zijn ook producten speciaal voor de herfst en de winter om toch nog aangenaam naar buiten te kunnen. Zo zijn er verschillende benenzakken en poncho’s voor mensen op scootmobielen en in rolstoelen. Op die manier blijft u warm en droog wanneer u het Nederlandse weer trotseert. Voor op de Topro Troja is er een speciale paraplu met luchtdoorlating zodat deze niet te veel wind vangt en voor onder wandelstokken en krukken zijn er speciale doppen met pinnen.
Binnenkort zullen wij deze tips voor de herfst en winter weer toelichten op onze website.
   

Hulpmiddelen en de Belastingdienst
Nu of nooit! Voor 2009 staan er wederom een groot aantal wijzigingen klaar die de aftrek van ziektekosten behoorlijk versoberen. Zo was het mogelijk om hulpmiddelen als een scootmobiel, sta-op-stoel, e.d. in te dienen bij de belastingdienst, maar deze regelingen zullen per 2009 zeer versoberd worden. Zo wordt de aftrek voor chronisch zieken aan een groter eisenpakket onderworpen.
Zoveel mogelijk plannen in 2008!
Aangezien de versobering met betrekking tot aftrek van ziektekosten in 2009 fors wordt ingezet  is het wijsheid om, voor zover mogelijk, in 2008 de noodzakelijke aanschaf of medische behandeling te plannen. Dit kan U vele honderden euro’s opleveren. De nieuwe regeling voor 2009 is nog niet geheel bekend maar er wordt vanuit gegaan dat het er wederom niet beter op zal worden.
(bron: http://www.belastingvoordeelvoorgehandicapten.nl en http://financieel.infonu.nl/belasting/24239-aftrekbare-ziektekosten-ib-2008-en-2009.html)
Nieuwe artikelen
-Microlife bloeddrukmeters
Wij hebben een aantal modellen bloeddrukmeters in het assortiment opgenomen van het merk Microlife. De bloeddrukmeter van Microlife is een betrouwbaar medisch instrument voor het nemen van metingen aan de bovenarm. Het is eenvoudig in gebruik, nauwkeurig en uitermate geschikt voor het controleren van uw bloeddruk bij u thuis. Dit instrument is in samenwerking met artsen ontwikkeld en klinische testen hebben aangetoond dat de meetnauwkeurigheid bijzonder goed is. Deze bloeddrukmeters zijn klinisch gevalideerd.
Microlife heeft ook een voorhoofdthermometer in het assortiment:
• 3 seconden temperatuurmeting
• Nauwkeurig en betrouwbaar
• Groot LCD display met verlichting
• Eenvoudig in gebruik
• Koortsalarm
Klinisch gevalideerd  volgens BHS protocol met een A/A  resultaat  (resultaat systolische bloeddruk / resultaat diastolische bloeddruk)
Wat is de BHS validatie?
Er zijn op de markt enorm veel elektronische bloeddrukmeters te verkrijgen. Niet alle bloeddrukmeters zijn van dezelfde kwaliteit, er zijn zelfs veel van erg bedenkelijke kwaliteit. Om een onderscheid te maken tussen de goede en minder goede bloeddrukmeters heeft de British Hypertension Society een protocol opgesteld voor het testen van de kwaliteit van bloeddrukmeters. Aan de hand van de resultaten van deze testen wordt een score gegeven aan de geteste bloeddrukmeter. Deze score wordt uitgedrukt als een letter van A tot D, waar A het beste resultaat is en D het slechtste.

         


-Royal Health Foam matrassen
Sinds 1998 produceert RHF traagschuim matrassen en andere traagschuim producten voor de medische sector, waarbij de doelstelling is het hoogst mogelijke comfort en kwaliteit te bieden. Het visco-elastisch traagschuim heeft als belangrijkste eigenschappen dat het zeer goed ademt, maximale vochtopname waarborgt en "malvormend" werkt waardoor het maximaal druk reduceert en het lichaam optimaal ondersteunt. Ze leveren diverse soorten matrassen, hoofdkussen en ze hebben ook schotelbodems tegen zeer scherpe prijzen.
 


-SupportFeetz
De SupportFeetz is een trendy design fiets met een grote stabiliteit. De 4 wielen
maken het mogelijk dat u gewoon kunt blijven zitten bij, bijvoorbeeld, een
stoplicht. De unieke voorwielophanging zorgt voor grote wendbaarheid in het
dagelijkse verkeer. U kunt op een eenvoudige manier uw boodschappen doen,
door de SupportFeetz in te vouwen. Hierdoor ontstaat gelijkertijd een loophulp
waarmee u makkelijk om obstakels heen kunt sturen.
Ook is de fiets zeer geschikt voor grootouders om uw kleinkinderen veilig mee te
nemen op de fiets, hiervoor kunt u losse manden en zitjes bestellen.
 

iDEAL
Het is vanaf heden ook mogelijk om via iDEAL uw bestelling te betalen. Wanneer u via iDEAL betaald kunnen wij de bestellingen nog sneller afhandelen en verzenden.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. www.ideal.nl
Herfstaanbieding
Speciaal voor lezers van deze nieuwsbrief bieden we nu alle benenzakken en poncho’s aan met 10% korting. Vermeld bij uw bestelling dat u een nieuwsbrieflezer bent en wij zullen deze korting voor u berekenen.
Deze korting is geldig tot en met 30 november  (niet in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen en actie’s)

Harderwijker scootmobieltocht van Hulpplus was een groot succes
Op dinsdagochtend 9 september 2008 vond de eerste scootmobieltocht plaats door de binnenstad van Harderwijk. De combinatie van het enthousiasme van de deelnemers en het prachtige weer heeft geresulteerd in een zeer geslaagde ochtend.
De ochtend begon met een lekker gebakje in de grote zaal van de Stichting Welzijn Ouderen Harderwijk. Voor vertrek kreeg iedereen als cadeau een Scootmobielsticker van dhr. Bekendam, deze sticker zorgt voor een betere zichtbaarheid in het donker. Na een korte kennismaking ging de 25 meter lange stoet bestaande uit 10 scootmobielen, de gids en 2 medewerksters van thuiszorgwinkel Hulpplus door de binnenstad van Harderwijk, waar ze veel bekijks hadden van winkelend publiek en winkeliers.

De stoet is langs de Hortus gereden, het Burger Weeshuis en vervolgens met alle scootmobielen de grote kerk in. Daar was een grote oprijplaat neergelegd, zodat iedereen netjes naar binnen kon rijden. Vervolgens is de stoet via de Donkerstraat naar het oude Stadhuis gereden waar iedereen een kijkje mocht nemen in de geheel gerenoveerde raadzaal. De gids Lammert Postma heeft met veel enthousiasme en bezieling verteld over al deze plekken en de geschiedenis van Harderwijk.
Na een route van 2 uur stond er een uitgebreide lunch klaar bij de SWO en heeft iedereen nog even met elkaar kunnen napraten.

Nieuw gezicht bij Hulpplus


Hallo, graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Mandy van Wijk en ben sinds half juni in dienst bij Hulpplus. Ik ken Daniëlle al een aantal jaren en vind het erg leuk dat ik nu voor haar mooie bedrijf mag werken. Er zijn zoveel hulpmiddelen op de markt waarmee mensen nog zoveel mogelijk zelfstandig alledaagse handelingen kunnen uitvoeren. Ik kan me goed voorstellen dat zelfstandigheid een heel positief effect heeft op iemand en daarom zet ik mij daar graag voor in.

Ik zal mij vooral gaan richten op het geven van demonstraties en voorlichting. Dit kan (op uitnodiging) bij verenigingen/clubs/instellingen/ seniorenflats/verzorgingstehuizen of bij u thuis. Ik zal dan een greep uit ons assortiment laten zien, instructie geven over het juiste gebruik van producten en mensen kunnen dan ook alles uitproberen zoals bijvoorbeeld de openers voor lastige verpakkingen. Ook kunnen mensen een proefritje maken op een scootmobiel of testen hoe licht de lichtgewicht rollator daadwerkelijk is.
Daarnaast zal ik ook administratieve handelingen uitvoeren op ons kantoor/showroom, dus de kans is ook groot dat u mij een keer aan de telefoon krijgt of dat ik u help in onze showroom. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Wilt u mij uitnodigen voor een demonstratie of voorlichting (voor groepen mensen vanaf ongeveer 15 personen) dan kunt u een e-mail sturen naar info@hulpplus.nl of bel ons T 0341 455382


Nieuwsbrief Juli 2008
In deze nieuwsbrief:
-Nieuws
-Nieuwe producten
-Best verkocht
-Zomeraanbieding voor de nieuwsbrieflezers

Nieuws
Nieuw gezicht bij Hulpplus
Sinds half juni jl. is Mandy van Wijk bij Hulpplus in dienst gekomen. Zij zal vanaf heden het buitendienst gedeelte oppakken, maar de kans is ook groot dat u haar een keer aan de telefoon krijgt of dat zij u helpt in onze showroom.
Mandy gaat zich vooral richten op het geven van demonstraties en voorlichting. Zij zal veel op pad zijn en op uitnodiging bij verenigingen/clubs/instellingen/ seniorenflats/verzorgingstehuizen of bij u thuis langs komen om te laten zien wat voor hulpmiddelen er allemaal zijn en hoe deze gebruikt dienen te worden. Wij worden steeds vaker gevraagd door diverse Stichting Welzijn Ouderen, woontehuizen en verenigingen die ons uitnodigen. Wij laten dan een greep uit ons assortiment zien en mensen kunnen dan ook alles uitproberen zoals bijvoorbeeld de openers voor lastige verpakkingen maar mensen kunnen ook een proefritje maken in een scootmobiel of testen hoe licht de lichtgewicht rollator daadwerkelijk  is.
Wilt u Mandy hiervoor uitnodigen (voor groepen mensen vanaf ongeveer 15 personen) stuur haar dan een e-mail info@hulpplus.nl of bel ons T 0341 455382

Samenwerking Vitalis
U kunt binnenkort een nieuwe lijn Strider scootmobielen in ons assortiment verwachten en daarbij een uitbreiding van ons assortiment op het gebied van trapliften, sta-op-fauteuils en bedden. Hulpplus gaat een samenwerking aan met Vitalis die gespecialiseerd is in deze mobiliteits- en comfortproducten.
Wij hebben ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Vitalis vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en de zeer hoge kwaliteit van de service die ze verlenen. Ze hebben ervaren adviseurs in dienst die de mensen thuis bezoeken met alle producten en deze naar u wensen kunnen aanmeten en op maat kunnen maken. U vindt deze producten dus niet terug in onze showroom maar deze zijn binnenkort wel te vinden op onze website. Wanneer u interesse heeft dan maakt de adviseur uit uw regio een afspraak met u.
Zeer binnenkort kunt u alle informatie rondom deze producten terugvinden op onze website tot die tijd kunt u ons uiteraard bellen of een e-mail sturen naar info@hulpplus.nl met uw vragen.

iDEAL
U kunt binnenkort via onze website ook met iDEAL betalen. De mogelijkheid tot overschrijven via internetbankieren of via de papieren overschrijfkaart blijft bestaan. iDEAL raakt steeds meer bekend als vertrouwde online betaalmethode. Inmiddels maakt al de helft van de online shoppers gebruik van iDEAL. Deelnemende banken zijn de ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS bank. Meer informatie over iDEAL www.ideal.nl

Nieuwe producten
S7 Volaris, lichtgewicht rollator
Deze rollator is geschikt voor iedere lichaamslengte door de makkelijk te verstellen handvatten en het in hoogte te verstellen zitje. De vouwbare X-type constructie maakt het tevens mogelijk om de rollator makkelijk op te vouwen en eventueel vrijstaand aan de kant te zetten. De S7 wordt gemaakt in Zweden van volledig recyclebare en lichte materialen.

Khargo rollator
De Khargo heeft een zachte ruime zitting met een comfortabele rugsteun, dit maakt uw pauzes extra plezierig.
U kunt de rollator op twee manieren bedienen: met één hand waarbij de handgrepen aaneengesloten zijn, of met twee handen waarbij de handgrepen uit elkaar staan.

Topro Olympos, de ideale rollator voor buiten
De nieuwe Topro Olympos is en sportieve rollator welke zeer geschikt is voor buiten. De grote wielen van rubber maken het lopen zeer vertrouwd en comfortabel (het rubber werkt schokabsorberend).
De rollator heeft een ruime mandje waar je tot 10kg. in kan vervoeren.

XL producten
Obesitas oftewel ernstig overgewicht of zwaarlijvigheid dan wel corpulentie genoemd, komt in onze maatschappij meer en meer voor. Er is ook steeds vaker vraag naar hulpmiddelen die meer gewicht kunnen dragen dan de standaard hulpmiddelen. Wij bieden u nu een aantal producten die tot een hoger gewicht kunnen dragen. Dit assortiment zal zich steeds verder uitbreiden de komende maanden. Zoekt u iets wat u hier niet op de website terug kunt vinden, stuur ons dan een e-mail of bel ons met uw vraag.

Duette, de scootmobiel voor 2 personen
De ideale scootmobiel om samen te toeren.
Deze scootmobiel gaat maximaal 10 km/u  en heeft een actieradius van 45 km8. Dit model kan een gewicht dragen van 200 kg. De stuurkolom, stoel en armleuningen zijn verstelbaar. Voorzien van verlichting, knipperlichten , boodschappenmand en spiegel. Staat niet in onze showroom maar u kunt een vrijblijvende proefrit aan huis aanvragen.

Best verkocht
Er zijn altijd artikelen waar een grote vraag naar is, graag zetten we een aantal van deze TOP-artikelen voor u op een rij;
De UpEasy sta-op-hulp was al een artikel waar veel vraag naar is maar doordat veel ergotherapeuten de sta-op-hulp aanraden aan hun cliënten is dit hulpmiddel soms niet aan te slepen.
Met het mooie weer krijgen we steeds meer telefoontjes van mensen die een proefrit willen maken op een groot model scootmobiel. De opvouwbare scootmobielen lopen nog steeds erg goed (vooral de Traveller) maar de Cruiser, Cruiser Elite en ook de Mambo Special worden steeds vaker besteld. U kunt voor deze grotere modellen een proefrit aan huis aanvragen (deze proefrit is uiteraard geheel vrijblijvend).

In de winter verkopen wij veel kleding voor in de rolstoel of op de scootmobiel. Hoewel wij nu allen genieten van de zomer, komt met het Hollandse weer een regenponcho ook nog wel eens van pas.

Krukken en wandelstokken hebben wij in vele soorten en maten en zijn zeer gunstig geprijsd. Ook deze producten mogen wij veelvuldig aan onze klanten leveren.

Een artikel dat wij al enige tijd in het assortiment hebben zijn de broekjes met heupbescherming. Op aanraden van artsen en verplegend personeel schaffen steeds meer mensen deze heupbeschermers aan.

Andere TOP-artikelen die wij u niet willen onthouden zijn; de opvouwbare wandelstokken, de Topro Troja rollator, de rolstoelen, grijpers, sleutelhulpen en de Thermofit kussens en oplegmatrassen.

Zomeraanbieding
10% korting op alle rolstoelen uit ons assortiment.
Vermeld bij uw bestelling dat u de nieuwsbrief heeft gelezen en graag gebruik wil maken van de zomeraanbieding!
Deze actie is geldig vanaf 1 juli 2008 tot en met 31 augustus 2008.Nieuwsbrief November 2007
In deze nieuwsbrief:
-wintertips
-nieuwe producten
-nieuws
-aanbiedingen feestdagen

Wintertips
Speciaal voor de winter hebben we een aantal producten uitgelicht die zorgen voor extra veiligheid en comfort in deze donkere en koude dagen. Zo bent u met de Scootmobielsticker beter zichtbaar in het donker en is er een collectie kleding voor rolstoel- en scootmobielgebruikers die u beschermen tegen regen en kou. De fietstrainer zorgt ervoor dat u in de winter ook genoeg beweging krijgt en de Hipshield heupbeschermers verkleint de kans op een gebroken heup tijdens een val.

Nieuwe producten
-allerkleinste opvouwbare scootmobiel SMART- €495,00
Het assortiment scootmobielen is uitgebreid met een nieuw model opvouwbare scootmobiel. Het gaat om de Smart, de kleinste en goedkoopste opvouwbare scootmobiel in Nederland.
-medicijnalarmen
Sinds een aantal weken hebben we verschillende soorten horloges, timers en pillendozen in het assortiment die u helpen met het op tijd innemen van uw medicijnen.
-Etac producten
We hebben sinds kort een aantal producten van Etac in ons assortiment opgenomen, waaronder de Swift toilet-/douchestoel, de Supporter armsteunen voor op de toilet.  Etac staat bekend om de zeer goede kwaliteit van hun producten.

Nieuws
De opvouwbare scootmobiels waren de afgelopen maanden een groot succes. Het meest verkochte model de Traveller was tijdens de zomer zelfs voor een periode uitverkocht omdat het zo hard ging. Het luxe model scootmobiel de Mambo Special is nog niet zo lang in ons assortiment maar daar wordt ook zeer regelmatig een proefrit voor aangevraagd.
De Topro Troja lichtgewicht rollator is vanaf het begin een bestseller geweest en nog steeds. De Topro Troja wordt nu door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.
De UpEasy wordt sinds dit jaar ook steeds vaker besteld, dit is een draagbaar kussen die mensen helpt met het opstaan vanuit een stoel. Ik heb inmiddels al veel positieve reacties gekregen over de UpEasy en ik hoop dat dit product steeds bekender wordt omdat het voor zoveel mensen een uitkomst biedt.

Hulpplus en België. Hulpplus wordt door de zuiderburen steeds vaker gevonden en er komen geregeld bestellingen binnen vanuit België. Alle bestellingen kunnen ook naar België verzonden worden, dat is geen enkel probleem. Hulpplus zal de komende maanden proberen ook wat meer bekendheid te creëren in België dmv adverteren op internet e.d. Heeft u ideeën of tips hierover dan zijn deze altijd welkom!

Aanbiedingen feestdagen
Binnenkort hebben we speciaal voor de feestdagen een aantal aanbiedingen op onze website. Artikelen die we tijdens de feestdagen veel verkopen zullen we dan voor u op een rijtje zetten en een aantal van deze artikelen zullen ook tijdelijk goedkoper worden aangeboden.
Deze aanbiedingen vindt u deze week nog op onze website!
Hulpplus is tijdens de feestdagen niet geopend, dus zorg ervoor dat u de cadeautjes op tijd besteld.
Wanneer u via de website besteld kunt u aan het einde van het bestelformulier bij 'opmerkingen' vermelden dat het om een cadeautje gaat en kunt u eventueel vermelden of wij er voor u een boodschap bij moeten zetten van u als afzender.


Nieuwsbrief juni 2007
In deze nieuwsbrief:
-Nieuwe producten
-Best verkocht
-Artikel in Flair
-Oproep
-Aanbieding nieuwsbrieflezers

Nieuwe producten
Hulpplus heeft de afgelopen weken weer wat nieuwe producten in het assortiment opgenomen. De komende weken zullen ook weer veel nieuwe producten op de website komen, o.a. een betaalbare wringer voor vaatdoekjes en verschillende tassen voor op de rolstoel of scootmobiel. Houdt de website in de gaten voor deze nieuwe producten.
Ook zijn er van een aantal producten de prijzen veranderd, van sommige producten moest helaas de prijs wat omhoog maar gelukkig konden de meeste producten in prijs omlaag.
Nieuwe producten zijn:

-LockAid
Een hulpmiddel ontwikkeld door een groep studenten. Het hulpmiddel helpt u met het vinden van het sleutelgat door de sleutel als het ware naar het sleutelgat te begeleiden.
-Scootmobielsticker
Een reflecterende sticker voor op de scootmobiel zodat u beter zichtbaar bent in het donker.
-Mambo Special Scootmobiel
De ultieme scootmobiel speciaal voor de ervaren gebruiker met extra comfort en een hogere snelheid.

Best verkocht
De afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe producten bijgekomen die erg goed verkopen en waar ik veel goede reacties op krijg en daar wilde ik even extra aandacht aan besteden.
-Als eerste is dat de UpEasy sta-op-hulp. Dit is een kussen met daarin een pneumatische veer. Dit kussen duwt u omhoog wanneer u op wilt staan. Het kussen zal tot 80% van uw gewicht omhoog duwen.  Ik heb veel vraag naar dit product de laatste tijd, wat wel heeft geleid tot wat langere levertijden helaas.
-Ook de opvouwbare scootmobiels zijn erg gewild, het model de Traveller wordt het meest verkocht van de drie door het comfort en de stabiliteit. Het model is in totaal wat zwaarder dan de Compact maar doordat het geheel in 4 delen uit elkaar te halen is, is het makkelijker om in de auto te tillen.
-Als laatste wilde ik nog graag de Ganymed krukken noemen. Deze speciaal gevormde krukken zorgen voor minder belasting van de schouder en rug bij het intensief gebruiken van krukken. Een steeds groter aantal fysiotherapeuten leert deze krukken kennen en zijn daar zeer tevreden over.


Artikel in Flair
Ik stond 2 weken terug met een kort artikel in de Flair, daarin werd uitgebreid de website van Hulpplus benoemd en ik wil graag bij deze de Flair bedanken voor deze positieve reclame maar ik wil vooral iedereen bedanken die het stukje gelezen heeft een leuke reactie heeft gestuurd. Ik zal binnenkort het stuk nog op de website plaatsen.

Oproep
Ik zou het erg leuk om foto's te ontvangen van u terwijl u gebruik maakt van een bij Hulpplus aangeschaft hulpmiddel. Misschien heeft u wel een leuke foto waarop u op 1 van onze scootmobiels rijdt of een foto van u en de rollator of wandelstok. Ik zou deze foto's dan graag op de website zetten. De leukste foto zal beloond worden met een leuk verrassingspakket.

Aanbieding nieuwsbrieflezers
In de maand juni en juli geeft Hulpplus speciaal aan de lezers van de nieuwsbrief 10% korting op het gehele assortiment krukken.
Zet bij u bestelling dat u een nieuwsbrieflezer bent en dan zal er 10% van deScootmobiels
Vanaf heden hebben wij alle modellen scootmobiels in onze showroom staan. U kunt nu op afspraak langs komen voor een proefritje.


Het nieuwe kantoor van HulpplusNieuwsbrief februari 2007

In deze nieuwsbrief:
-Nieuwe kantoor
-Nieuwe producten
-Nieuws

Nieuwe kantoor
Per 1 januari is Hulpplus verhuisd naar een mooi en ruim nieuw kantoor. Het kantoor zit nog steeds binnen Drukkerij Wedding, alleen in een compleet nieuw pand. Er is nu meer ruimte om u te ontvangen en de hulpmiddelen te laten zien, maar er is ook meer opslagruimte wat betekent dat ik meer producten op voorraad heb. Op die manier hoop ik meer bestellingen snel te kunnen leveren aan u. Op de website vindt u onder 'nieuws' een aantal foto's van het nieuwe pand en het nieuwe kantoor.
U bent natuurlijk van harte welkom om langs te komen, belt u dan van te voren om na te vragen of het product op voorraad is dat u wilt zien.

Nieuwe producten
Er zijn ook weer een aantal nieuwe producten aan het assortiment van Hulpplus toegevoegd. Hier een kleine omschrijving van de producten, maar op de website vindt u natuurlijk alle informatie en afbeeldingen.
Active rollator
Een mooie lichtgewicht rollator met verborgen remkabels en een mandje onder het zitje. Deze rollator staat ook bekend als de ANWB-rollator.
RollX rollator
Een mooi vormgegeven lichtgewicht rollator die zeer wendbaar is.
De handvaten zijn zijdelings in een hoek en horizontaal verstelbaar en zijn voorzien van ergonomisch gevormde handvaten en remmen. De rollator is licht van gewicht, dus makkelijk voort te bewegen en mee te nemen.
Magic rollator
1 van de lichtste en zeker de meest compacte rollator die op dit moment verkocht wordt. Wanneer u deze inklapt kunnen de wielen eraf gehaald worden, zodat u een zeer compact pakket overhoudt. Zeer geschikte rollator voor mensen die reizen.
Nubi toiletzitting en verhoger
De Nubi Classic is een toiletzitting met zeer stevige handvaten die u helpen met het zitten gaan en opstaan. De Nubi Lift zorgt er ook nog eens voor dat het toilet met 7 cm wordt verhoogd.Nieuws
Rolstoelen weer leverbaar
Een aantal modellen rolstoelen waren vorig jaar tijdelijk niet meer leverbaar omdat deze uitverkocht waren. Er is goed nieuws, deze rolstoelen zijn weer leverbaar. Vooral naar de standaard rolstoel van €160,00 met kleine wielen zal naar verwachting weer veel vraag naar zijn.

Cloud in het AD
Op 15 januari jl. stond er een stuk over de goede werking van The Cloud in het Algemeen Dagblad. Ook van klanten krijg ik zeer positieve reactie over de werking van deze ionisator die de lucht in huis schoon maakt en houdt. U kunt het stuk nalezen op de website onder 'nieuws'.

Binnenkort te verwachten producten:
-opvouwbare scootmobiel
-meer hulpmiddelen gericht op kinderen
-Ganymed S-vorm krukkenAlgemeen Dagblad 15-01-2007
The Cloud: ademhalen
Last van allergieën en daardoor extra behoefte aan schone lucht in huis? Dan is The Cloud wellicht een oplossing.
Het fraai vormgegeven apparaatje is een ionisator naar oorspronkelijke idee van Albert Einstein. Begin 1900 kreeg zijn zus tbc en herstelde in een ziekenhuis hoog in de Zwitsere Alpen. Einstein probeerde een wetenschappelijke verklaring te vinden voor haar herstel en ontdekte dat op grote hoogte het aantal geactiveerde zuurstof-ionen veel hoger is dan laag in het land. De uitvinder ontwikkelde daarop een apparaat dat de elekticiteit van de lucht hoog in de bergen namaakt. The Cloud is daar de hedendaagse versie van: het bootst de natuurlijke samenstelling van de lucht na en voorkomt allergische reacties zoals overgevoeligheid voor pollen en oplosmiddelen. Het apparaat gaat acht tot tien jaar mee, vergt geen onderhoud en heeft geen filters of dure vloeistoffen nodig. De aanschafprijs van 139 euro is een fractie van wat een ventilatiesysteem kost.

Mededelingen
-Tussen kerst en oud&nieuw is Hulpplus gesloten!
-Halverwege december gaat Hulpplus verhuizen naar een nieuw pand, vanaf 1 januari is het nieuwe adres:
Nobelstraat 16 te Harderwijk. Wij proberen ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden geleverd in die periode maar het kan gebeuren dat het iets langer duurt dan normaal. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.
-Donderdagmiddag 4 januari vanaf 13:00 uur en vrijdag 5 januari is Hulpplus gesloten!


Nieuwsbrief december 2006
In deze nieuwsbrief:
-Verhuizing
-2007
-Nieuws

Allereerst wil ik u allen graag fijne feestdagen en een gezond 2007 wensen. Ik ga er met Hulpplus hopelijk weer een goed en vruchtbaar jaar van maken.

Verhuizing
Aankomende vrijdag (22 december) is de oplevering van het nieuwe pand en dus ook van het nieuwe kantoor van Hulpplus. Tussen kerst en oud&nieuw is Hulpplus gesloten, in die week zal alles verhuisd worden.
Vanaf 2 januari hoop ik dat alles weer helemaal klaar is en op orde is om uw bestellingen weer zo goed mogelijk af te handelen.
Het nieuwe adres is:
Hulpplus
Nobelstraat 16
3846 CG  Harderwijk
Wanneer het nieuwe kantoor/showroom klaar is zal ik een aantal foto's op de website zetten. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen (gelieve wel op afspraak).

2007
2006 was voor mij een mooi en druk jaar. De omzet van Hulpplus is erg gegroeid, het assortiment is nog verder uitgebreid met een aantal rolstoelen, krukken in verschillende kleuren, opvouwbare krukken, broekjes met heupbeveiliging, The Cloud luchtreiniger, McKenzie lendenrollen en meer. Daarbij is de nieuwe website een groot succes. Met de oude website trok Hulpplus ongeveer 18.000 hits per maand, sinds de nieuwe website is dit 170.000 hits per maand geworden. Het aantal bestellingen via internet is gegroeid vooral omdat er meer informatie wordt gegeven over de producten en er duidelijkere afbeeldingen bij staan.
Ook in 2007 zal ik niet stilzitten, het assortiment zal in januari uitgebreid worden met een aantal modellen rollators en door de verhuizing naar een grotere ruimte is er meer voorraad zodat er nog meer producten sneller geleverd kunnen worden. Mist u nog producten op de website of heeft u andere ideeën of tips, ik hoor deze graag!

Gesloten
Hulpplus is donderdagmiddag 4 januari vanaf 13:00 uur gesloten en vrijdag 5 januari de gehele dag. Ook tussen de kerst en oud&nieuw is Hulpplus gesloten.

Danielle Meloen


Foto voortgang nieuwbouw


Nieuwsbrief Hulpplus November 2006

In deze nieuwsbrief:
-Feestdagen
-Hulpmiddelen voor Roemenie
-Nieuwe producten

Feestdagen
Het Sinterklaasfeest en de kerst staan alweer voor de deur. Veel mensen vieren dit met vrienden en familie en vaak gaan deze feestdagen gepaard met een hele zak vol cadeautjes. Ook ik vier de feestdagen vaak met de hele familie inclusief cadeautjes, gedichten en surprises. Ik vond het zelf altijd moeilijk om een leuk cadeautje voor mijn oma te vinden, zelf wist ze ook nooit iets voor op het verlanglijstje. Dus jarenlang heeft zij pantoffels, wollen sokken en puzzelboekjes gehad maar vorig jaar stonden er ineens andere dingen op haar lijstje. Ze had uit mijn folder wat ideeën opgedaan van dingen die ze graag zou willen hebben en vorige week heeft ze zelfs alvast bij de buurvrouw op mijn website gekeken wat ze dit jaar op haar verlanglijstje kon zetten.
Dat bracht mij op het idee om voor de feestdagen een aantal producten aan te bieden en onder de aandacht te brengen, want ik vermoed dat veel mensen niet weten wat ze moeten vragen of geven voor de feestdagen. Niet alleen voor opa's en oma's want de keukenhulpen worden zelfs gebruikt door mijn vrienden, want iedereen heeft wel eens ruzie met de pot appelmoes.
Op de website vindt u een speciaal hoofdstuk “aanbiedingen feestdagen” waar u misschien ideeën op kan doen voor de feestdagen. Er is al een handige opener vanaf €4,75.

Hulpmiddelen voor Roemenie
Ik ben vorig jaar benaderd door een echtpaar met 2 kinderen of ik misschien 2de hands hulpmiddelen voor mensen in Roemenie heb. Een aantal maanden later had ik een hele auto vol met krukken en wandelstokken voor ze opgespaard en heb dat bij ze gebracht. Ik kwam in een huis wat vol stond met spullen voor Roemenie en buiten stond de bus al bijna volgeladen. Deze mensen gaan elk jaar een aantal keren met een grote bus vol met spullen naar Roemenie. De krukken en wandelstokken zijn aan een aantal huisartsen gegeven die daar vervolgens een heel hoop mensen mee hebben kunnen helpen. Deze artsen waren dolgelukkig met deze spullen en ze kunnen wel meer gebruiken om nog meer mensen te helpen.
Dus mocht u nog een oude wandelstok, een rolstoel, een paar krukken, een rollator of een ander hulpmiddel hebben staan waar geen gebruik van wordt gemaakt dan kunt u contact met mij opnemen en misschien kunnen we het wel doneren aan deze mensen in Roemenie. Dit project is doorlopend en deze mensen gaan meerdere malen per jaar naar Roemenie, dus als u nu niks heeft maar over een aantal maanden wellicht wel dan kunt u alsnog bellen of e-mailen.
U kunt mij hierover bellen op 0341-455382 of een e-mail sturen naar danielle@hulpplus.nl

Nieuwe producten

In de afgelopen weken zijn weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Hulpplus, waaronder de lendenrollen van McKenzie® en
The Cloud een nieuw soort ionisator voor een schonere lucht in huis of op kantoor.

The Cloud
De zeer mooi vormgegeven The Cloud is een bijzondere ionisator voor ruimtes tot ca 30 m² (inhoud ca 75 m3), bijvoorbeeld in huis maar ook op kantoor kunt u The Cloud gebruiken. Hij werkt met een unieke ionengenerator die zorgt voor ionisatie zónder dat ozon wordt geproduceerd.
The Cloud neutraliseert onaangename geuren, zoals luchtjes van huisdieren, tabaksrook, parfums, etc. Daarnaast zuivert hij de lucht van stofdeeltjes, pollen, sporen en andere allergenen ( zoals bijvoorbeeld oplossmiddelen en inkpatronen voor printers) en vernietigt bacteriën en virussen.
The Cloud kan voor mensen met hooikoorts een uitkomst bieden, verbeterde bij veel mensen ook de nachtrust en bij een aantal mensen verminderde zelfs het snurken of het hield zelfs op. Op de website vindt u meer informatie over The Cloud.

The Original McKenzie® lendenrollen
Eén van de factoren voor het ontstaan van lage rug -, nek - en schouderklachten is een slechte zithouding op slecht ontworpen stoelen, zonder de juiste lendenondersteuning. Doordat mensen tegenwoordig veel uren zittend doorbrengen neemt het aantal rug -, nek - en schouderklachten toe; rijdend in de auto naar en van het werk, zittend achter een bureau of beeldscherm tijdens het werk en televisie kijkend in de vrije tijd.
Het verdwijnen van de holte in de onderrug, de lordose, tijdens het zitten en daardoor het ontstaan van een slechte hoofdhouding, is een belangrijke oorzaak voor genoemde klachten. Daarom is het belangrijk dat stoelen een juiste ondersteuning geven aan de rug. Dit is echter een probleem, zowel ten aanzien van verkrijgbaarheid als van kosten. Een oplossing voor dit soort rugklachten zijn de lendenrollen van McKenzie.
De meest populaire onder de McKenzie rollen is de voorgevormde superrol. De vormgeving is niet alleen mooi maar geeft tevens een effectieve ondersteuning zowel thuis, op kantoor als gedurende het reizen. De superrol is gegoten van zware kwaliteit stevig schuim en daardoor zeer duurzaam.
Voorzien van een riem om overal makkelijk te kunnen bevestigen.
Op de website vindt u meer informatie over deze kussens van McKenzie en u vindt daar ook boekjes om zelf rug en nekklachten te voorkomen of verbeteren.

Nieuwbouw Drukkerij Wedding + Hulpplus
Hieronder ziet u de tekening van het pand dat gebouwd wordt door Drukkerij Wedding. Hulpplus zal daarbinnen een kantoor en showroom krijgen. Dit houdt in meer ruimte om u rustig te woord te staan en uit te nodigen om langs te komen en meer ruimte om showmodellen in huis te hebben en meer ruimte voor een grotere voorraad om nog meer producten snel te kunnen leveren.
De planning is dat het pand begin december wordt opgeleverd.

Bouw is in volle gang (augustus 2006)