Trapliften

Een traplift
Toch de trap blijven gebruiken, ondanks dat het gebruik hiervan u eigenlijk niet zo heel gemakkelijk meer af gaat? Dit kan met een traplift. Veilig zittend op een stoel gaat u de trap op en af over een speciaal ontwikkelde rail, terwijl de eventuele medebewoners of andere trapgebruikers nog steeds de trap kunnen blijven belopen. Een traplift past op elke trap of deze nou smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!

Zelfstandigheid
Een traplift biedt u onafhankelijkheid. Dankzij de traplift kun u zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het kost u geen energie en het maakt het alledaagse leven gemakkelijker. Wat is er nou prettiger dan zelfstandigheid?

De door ons geleverde trapliften worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van klanten kunnen huidige en nieuwe gebruikers optimaal bediend worden. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld het uiterlijk van uw traplift aanpassen aan uw eigen interieur.

Wanneer u besluit dat u een lift wilt, wilt u natuurlijk ook weten hoe u er financieel uitkomt. Misschien heeft u zelf nog geen idee met welke prijs u rekening moet houden. De kosten van een lift hoeven echter niet altijd volledig voor uw eigen rekening te zijn. Vaak kunt u gebruik maken van verschillende Nederlandse regelingen, zoals:  belastingaftrek
het persoonsgebonden budget (PGB)
de WMO

Wilt u van ons graag een prijs ontvangen dan kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen zodat wij met u een afspraak kunnen plannen. Om u een indicatie te geven dan is er al een traplift voor een rechte trap vanaf €2795,- incl montage en onze 2 jaar productgarantie, daarbij is de stortingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact op met ons op telefoonnummer: 0341-455382 of e-mail info@hulpplus.nl Wij informeren u graag over de trapliften of maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis met één van de adviseurs.

           

Wij beiden 2 jaar productgarantie op de trapliften en de stortingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.