Doge Modulair sta-op stoel

met kantelfunctie - leverbaar in diverse kleuren

Doge Modulair sta-op stoel
vanaf *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeModulair
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Modulair

De modulair is een prachtige stijlvolle sta-op stoel van het Nederlandse merk Doge welke voor u op maat wordt gemaakt maar eventueel ook later nog weer opnieuw ingesteld kan worden. Oftewel een modulaire stoel.

Deze stoel wordt voor u op maat gemaakt, in onze showroom staat een passtoel waarmee we de juiste maten op kunnen meten. Wij bepalen dan met u de juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, hoogte van rugleuning en hoogte van de armleuningen.
Heeft u de juiste afmetingen al, wellicht opgemeten door een ergotherapeut dan kunt u ook een offerte bij ons aanvragen via de mail of telefonisch.


De Modulair is een kwalitatief hoogstandje van onze Nederlandse fabriek, bovendien zijn er zeer veel aanpassingen mogelijk op deze fauteuil. Optioneel is de Modulair fauteuil verkrijgbaar met speciale leestafel.
De Modulair, een prachtige sta-op fauteuil die speciaal voor u bij onze Nederlandse fabriek op maat gemaakt wordt. Optimale ondersteuning tijdens het zitten, relaxen en opstaan zijn de kenmerken van deze fauteuil. De fauteuil is voorzien van 3 motoren.

Alle fauteuils van Doge Collection beschikken over een unieke kantelfunctie die u bij geen enkele andere sta-op fauteuil zult vinden. Als u de kantelfunctie gebruikt zal namelijk uw zithouding hetzelfde blijven doordat de gehele stoel mee kantelt inclusief de armleuningen.
Een eigenschap waar we trots op mogen zijn!

De fauteuil is uitgevoerd met 3 motoren om de functies opstaan en gaan zitten, de hoek van de rugleuning, de voetenbank en de kanteling onafhankelijk van elkaar te kunnen verstellen.

De modulair is leverbaar in verschillende soorten stof, leer, hoogwaardig kunstleder maar ook de sterke en afneembare stof Niroxx! De kleurkeuze van de verschillende soorten bekleding is zeer uitgebreid, hieronder een overzicht van een aantal beschikbare kleuren.

De genoemde prijs betreft een uitvoering in de standaard stof, voor leer of de andere stoffen wordt een meerprijs gerekend.


Kenmerken:

   Voorzien van 3 motoren
   Nederlands product
   Unieke kantelfunctie
   Op maat gemaakt
   Verschillende stoffen en kleurenReviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review