Doge Heavy sta-op stoel - XXL model

met kantelfunctie - leverbaar in diverse kleuren

Doge Heavy sta-op stoel - XXL model
vanaf *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHeavy
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Heavy

De Heavy is een prachtige stijlvolle extra brede en sterke sta-op stoel van het Nederlandse merk Doge welke voor u op maat wordt gemaakt.

Deze stoel is geschikt voor personen tot 250 kg. U kunt kiezen uit een zitbreedte van 60 of 70 cm.

Deze stoel wordt voor u op maat gemaakt, in onze showroom staat een passtoel waarmee we de juiste maten op kunnen meten. Wij bepalen dan met u de juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, hoogte van rugleuning en hoogte van de armleuningen.
Heeft u de juiste afmetingen al, wellicht opgemeten door een ergotherapeut dan kunt u ook een offerte bij ons aanvragen via de mail of telefonisch.


De Heavy is een kwalitatief hoogstandje van onze Nederlandse fabriek, bovendien zijn er zeer veel aanpassingen mogelijk op deze fauteuil. Optioneel is deze fauteuil verkrijgbaar met de speciale leestafel James.
De Heavy, een prachtige sta-op fauteuil die speciaal voor u bij onze Nederlandse fabriek op maat gemaakt wordt. Optimale ondersteuning tijdens het zitten, relaxen en opstaan zijn de kenmerken van deze fauteuil. De fauteuil is voorzien van 3 motoren.

Alle fauteuils van Doge Collection beschikken over een unieke kantelfunctie die u bij geen enkele andere sta-op fauteuil zult vinden. Als u de kantelfunctie gebruikt zal namelijk uw zithouding hetzelfde blijven doordat de gehele stoel mee kantelt inclusief de armleuningen.
Een eigenschap waar we trots op mogen zijn!

De fauteuil is uitgevoerd met 3 motoren om de functies opstaan en gaan zitten, de hoek van de rugleuning, de voetenbank en de kanteling onafhankelijk van elkaar te kunnen verstellen.

De modulair is leverbaar in verschillende soorten stof, leer, hoogwaardig kunstleder maar ook de sterke en afneembare stof Niroxx! De kleurkeuze van de verschillende soorten bekleding is zeer uitgebreid, hieronder een overzicht van een aantal beschikbare kleuren.

De genoemde prijs betreft een uitvoering in de standaard stof, voor leer of de andere stoffen wordt een meerprijs gerekend.


Kenmerken:

   Voorzien van 3 motoren
   Nederlands product
   Unieke kantelfunctie
   Op maat gemaakt
   Verschillende stoffen en kleuren


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review