MCS Multistalling - Scootmobielstalling

De ideale stalling voor bijvoorbeeld uw scootmobiel

MCS Multistalling - Scootmobielstalling
prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Multistalling®
De Multistalling® is de nieuwste innovatie van MCS Keuken & Comfort. Een multi-functionele stalling voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek. De stalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierdoor hoeven mensen niet in de stalling te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een automatische deur behoort ook tot de opties.
Uniek formaat
Multistalling van Medical Care SolutionsMultistalling van Medical Care SolutionsUniek aan de Multistalling® is het geringe formaat. Met een maximale maat van 80 cm breed kan de stalling door bijna iedere deur. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is. De Multistalling® beschikt over een oplaadpunt voor bijvoorbeeld een scootmobiel, een elektrische fiets etc. De inrichting van de stalling is volledig naar eigen wens in te vullen, en de stalling is in iedere kleur leverbaar (tegen meerprijs).

De Mutistalling kan eenvoudig door iederen worden geplaatst, hiervoor is geen bijzonder expertise nodig. Er is wel de mogelijkheid om dit door een ervaren monteur te laten doen.
Ter voorbereiding van het plaatsen van de Multistalling dient het straatwerk vlak te zijn en u heeft een stroomvoorziening nodig. Is dit bij u niet het geval dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen, voor meer informatie en de prijs kunt u contact met ons opnemen.

De levertijd van de Multistalling is circa 2 weken.
Standaardkleur is groen

De MCS Multistalling kost €3.250,00 inclusief BTW inclusief bezorging
De MCS Multistalling kost €3.650,00 inclusief BTW inclusief bezorging én plaatsen.


Tegen meerprijs kunnen wij de stalling ook leveren met het volgende:
-Afwijkende maten
-(tijdelijke) opslag bijvoorbeeld in geval van verhuizing of verbouwing
-Onderhoudscontract
-Stroomvoorziening door erkend installateur
-Straatwerk

Er kan bij de aankoop van een Multistalling gekozen worden voor een onderhoudscontract mits in combinatie met een C4 Duplexcoating. Dit onderhoudscontract houdt in: 1 jaarlijkse controle en onderhoud aan de Multistalling als tevens het verhelpen van de mogelijk voorkomende storingen. Het onderhoudscontract biedt tevens het coordeel dat de garantie op de stalling van 2 jaar wordt verlengd naar 5 jaar.

Klik hier voor een video waarin ook de Multistalling aan bod komt

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review