Hulpmotor rolstoel Powerpack

Hulpmotor rolstoel Powerpack
euro 1,115.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePA
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Ontworpen om de begeleider te helpen, neemt de Powerpack het zware werk van het duwen van een rolstoel weg.
Eenvoudig te monteren op de meeste rolstoelen.

Powerpack hulpmotor

Ontworpen om de begeleider te helpen, neemt de Powerpack het zware werk van het duwen van een rolstoel weg.
Eenvoudig te monteren op de meeste rolstoelen ( u kunt afbeeldingen van de rolstoel naar ons mailen, dan kunnen wij voor u nagaan of de Powerpack geschikt is voor uw rolstoel en welke onderdelen u nodig heeft).
Met een kleine vingerbeweging de rolstoel een oprit op laten rijden; over een ruw wegdek alleen maar aan het sturen van de rolstoel hoeven te denken; de Powerpack zorgt ervoor. Deze Powerpack aandrijfunit kan onder de meeste rolstoelen geplaatst worden, en is
zonodig ook weer snel te verwijderen, bijvoorbeeld voor transport.
De motor kan de stoel met een snelheid van zo'n 6 km/u vooruit duwen, en kan ongeveer 16 kilometer reizen voor de batterij opgeladen moet worden.

De Powerpack kan op vele modellen rolstoelen gemonteerd worden, in sommige gevallen zijn hier extra bevestigingsmaterialen of adaptersets voor nodig. Wanneer u ons via de mail een aantal afbeeldingen of het merk en type van de rolstoel doorgeeft kunnen wij aangeven of de Powerpack daarop gemonteerd kan worden en wat er eventueel nog aan extra onderdelen nodig is.

De Powerpack duwondersteuning wordt geleverd in meerdere uitvoeringen:
  • standaard met een enkel wiel, max. gebruikersgewicht 114 kg.
  • twin wheel Reverse. Met achteruitrij-functie en een dubbel wiel voor extra grip, max. gebruikersgewicht 114 kg.
  • XL twin wheel Reverse, max. gebruikersgewicht 165 kg met achteruitrij-functie
  • XL-plus twin wheel Reverse max. gebruikersgewicht van 200 kg

(de genoemde gewichten zijn het gewicht van de gebruiker inclusief het gewicht van de rolstoel, een gemiddelde lichtgewicht rolstoel weegt al snel 15kg)Voor een vergoeding voor dit hulpmiddel kunt u contact opnemen met uw gemeente (WMO)

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
30-03-2017
hartelijk dank voor de goede service
Wij wilden heel graag een hulpmotor onder de rolstoel van mijn man want voor mij is het te zwaar duwen en we gaan er graag op uit.
Na contact met Danielle van Hulpplus hebben we een offerte gekregen voor deze hulpmotor en ze hebben deze er zelfs voor ons onder gezet in Zeewolde. Op afspraak konden wij daar naartoe met de rolstoel, wij zijn toen een stukje gaan touren en hebben ergens geluncht en daarna hebben wij de rolstoel met hulpmotor opgehaald. Ik kreeg even een korte instructie hoe alles werkt, zodat ik hem er zelf af kan halen en opladen en dergelijke.
Nu kan ik er lekker op uit met mijn man en kunnen we nu het voorjaar weer voor de deur staat weer lange wandelingen maken.

Hartelijk dank voor de goede service, wij zijn erg tevreden met de hulpmotor.

Met vriendelijke groet,

Annemarie van Daalen