Lichtgewicht Rollator TRACK - dubbel opvouwbaar

Nieuw model incl zachte comfortwielen!

Lichtgewicht Rollator TRACK - dubbel opvouwbaar
euro 329.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePO5050
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

TRACK een dubbel opvouwbare rollator
Met trots presenteren wij u deze nieuwe rollator: de TRACK, een krachtige optie voor een – terecht – veeleisende doelgroep. De rollator is compact, compleet en elegant! Vanaf heden wordt deze rollator standaard geleverd inclusief de zachte comfortwielen.

Dubbel opvouwbaar
De TRACK heeft een tweeledig vouwsysteem. Hij kan niet alleen samen worden gevouwen, maar ook nog eens dubbel gevouwen worden. In twee simpele stappen vouwt u deze rollator ongekend klein! Zo past hij eenvoudig in elk hoekje. Deze rollator behoort, met zijn 7,4 kg, tot de categorie lichtgewicht rollators en kan makkelijk meegenomen worden.

Elegant
De TRACK rollator wordt standaard zeer compleet geleverd. Zo voorkomt u onverwachte kosten na aanschaf, want alle basisbenodigdheden en meer zijn inbegrepen. De TRACK rollator wordt standaard geleverd met: een wandelstokhouder, een mooie (schouder)tas, een net-tas, instelbare verlichting, acht reflectoren, een parkeerrem, ergonomische handvaten, een stevige afneembare rugband met naamlabel en opbergtasje, dienblad, handig tilpedaal en een opbergtas.

Compleet
Wanneer u een rollator aanschaft, zal deze deel uit gaan maken van uw interieur. Daarom hebben we zorg gedragen voor een modern, mooi ontwerp en gebruik gemaakt van duurzaam en aantrekkelijk materiaal. Met de TRACK rollator mag u overal gezien worden! Handig voor binnen- en buitengebruik. De zachte wielen die nu standaard geleverd worden onder de TRACK zorgen voor meer comfort tijdens het lopen door de dempende werking.
Leverbaar in antraciet of champagne.


Lengte:                70 cm
Totale breedte:        63,5 cm
Hoogte:        80,5 - 94,5 cm
Opgevouwen:        39 x 25 x 81
Hoogte zitting:        56 cm
Breedte zitting:        46 cm
Diepte zitting:        22.5 cm
Totaalgewicht:        7,4 kg
Maximaal toelaatbare gewicht:        135 kg


U heeft 24 maanden garantie op zowel het frame als het kruisframe, geldend vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke koper. Op materiaal- of fabricagefouten heeft u ook 24 maanden garantie.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review