Google Tag Manager ID is invalid. See logs for details

Lichtgewicht rollator Topro Troja Original

Lichtgewicht rollator Topro Troja Original
euro 299.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodetrojaoriginal
5 ster(ren) met 2 review(s) Schrijf een review
De Topro Troja en Topro Troja Small zijn design rollators, licht van gewicht en zeer gemakkelijk op te klappen.
Deze rollator is in 2005 als beste getest door de Duitse Consument.
Een TOPRO rollator staat voor hoge functionaliteit, kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid. Zo ook de TOPRO Troja Original. Het instapmodel uit de TOPRO rollatorfamilie. De rollator beschikt over een strak, modern design en een hoog niveau van functies en kwaliteit. Mede hierdoor is de Original goed te gebruiken in een actief dagelijks leven.

De Topro Troja Original is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met één eenvoudige handbeweging vouw je de rollator in de breedte samen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator zelfstandig staan en kan er eventueel ook nog mee worden gereden, bijvoorbeeld in bus, trein of vliegtuig. De rollator weegt 6,8 kilo en doordat deze makkelijk is op te vouwen en op te tillen ideaal om in de auto mee te nemen en mee te nemen op reis.
De rollator wordt standaard geleverd met een sterk polyester boodschappennetje en een comfortabele ventilerende sterke zitting.

Er zijn 3 beschikbare modellen:
Medium: Hoogte verstelbaar        78-100 cm - voor mensen tussen de 155 cm en 200 cm (6,8 kg) voor personen tot 165 kg
Small: Hoogte verstelbaar        71-86 cm - voor mensen tussen de 135 en 165 cm (6.6 kg) voor personen tot 130 kg
Extra Small: Hoogte verstelbaar        67-79 cm - voor personen tussen de 120 cm en 155 cm (6,1 kg) voor personen tot 80 kg

Deze rollator is alleen leverbaar in grijs

Gegevens:
Afmeting ingeklapt/opgevouwen        65x24x65 cm
De tas kan 5kg dragen
Makkelijk opvouwbaar
Geschikt voor zowel binnen als buiten
Garantie op Topro rollators is 7 jaar.


Er zijn bij deze rollator diverse eventueel losse accessoires te bestellen zoals; een rugsteun, een dienblad, netje voor de zuurstoffles, onderarmschalen, stokhouder, infuushouder, lampje en een speciaal ontworpen paraplu met steun. Deze accessoires vindt u onder het hoofdstukje 'Mobiliteit-Diversen'.Reviews

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
02-02-2017
Perfecte rollator
Ik ben al jaren een vaste klant bij Danielle en ik heb twee van deze rollators. Eentje gebruik ik voor in huis met een dienblad erop en deze blijft binnen zodat ik geen vieze wielen in mijn huis heb. De ander gebruik ik voor buiten in zit in mijn auto voor als ik het dorp in ga om boodschappen te doen of als ik op visite ga. Het is de enige rollator die in mijn auto past en die ik ook zelf erin kan tillen en eruit kan halen, daarbij loopt hij erg fijn.
De eerste heb ik volgens mij al 7 jaar geleden aangeschaft bij Danielle, dus ze gaan ook nog eens heel lang mee zonder mankementen.
13-02-2017
toprollator
Niet de goedkoopste rollator maar voor ons de beste keuze. Wij hebben een kleine auto waar hij goed in past en hij is licht en loopt heel soepel. Het is in onze ogen wel echt een goede rollator, dus daar mag je ook voor betalen.