Lichtgewicht rollator Rehasense Streamer

weegt 6,1 kg, incl. zachte comfortbanden

Lichtgewicht rollator Rehasense Streamer
euro 459.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeStreamer
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Rehasense Streamer rollator is een stevige, zeer lichte rollator van het merk Rehasense. Het totaalgewicht is slechts 6.1 kg en dit is voor een aluminium rollator zeer licht. Hiermee behoort de Streamer tot de lichtste aluminium rollators op de markt. De Streamer kan eenvoudig worden opgeklapt en blijft zelfstandig staan wanneer deze is ingeklapt.
Gewicht: 6.1 kg
Materiaal: aluminium
Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
In hoogte verstelbaar maat large: hoogte handvatten78 cm ↔ 102 cm, zithoogte: 62 cm, zitbreedte 45 cm
Standaard voorzien van Comfort softwielen,
Inclusief afsluitbare luxe boodschappentas met magneetsluiting
7 jaar garantie
Comfortabele extra zachte wielen
Wanneer u van plan bent om buiten met de rollator te gaan wandelen is het belangrijk om rekening te houden met wat voor soort banden de rollator is uitgevoerd. De Rehasense Streamer is uitgevoerd met soft wielen. Dit zijn extra zachte, banden, die ervoor zorgen dat de meeste trillingen bij het lopen over oneffenheden worden geabsorbeerd. Hierdoor loopt de rollator niet alleen een stuk comfortabeler, maar zal u tijdens het wandelen ook minder last hebben van uw handen en schouders. Daarnaast zijn de banden massief, waardoor u nooit met een lekke band komt te staan.

Ergonomische handvatten
De Streamer rollator is uitgevoerd met ergonomische handvatten. Dit zorgt voor een betere drukverdeling en comfortabele grip.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review