SmartCrutch

per paar

SmartCrutch
euro 104.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCMX
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

SmartCrutch, de nieuwe revolutionaire onderarmkruk

Deze krukken onderscheiden zich duidelijk van de standaard elleboogkrukken / loopkrukken. Het verschil zit niet alleen in het uiterlijk, maar in de functionaliteit van de kruk. Deze kruk is voorzien van armschalen waardoor je ook op je onderarmen kunt steunen en het niet meer nodig is om je volledige gewicht op je polsen en handen te zetten. De volledig in hoek verstelbare onderarmsteun/armschaal en de in diepte verstelbare handgreep zorgen dat het steunoppervlak / drukpunt wordt vergroot en dat resulteert in een optimale drukverdeling. Pijnklachten in de hand, pols en elleboog worden hierdoor verminderd omdat je (gedeeltelijk) je gewicht op je onderarm zet in plaats van alleen op je handen en polsen.

Optimaal comfort en de juiste steun.
Comfort is belangrijk, maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en steun. Dit  allen is bij de SmartCRUTCH krukken goed samengebracht. Doordat de handgrepen onder een hoek van 7◦ zijn geplaatst nemen uw handen en polsen een comfortabelere positie aan en dit werkt minder belastend. Verder draagt de zachte polstering in de onderarmsteun en de neopreen bekleding van de handgreep bij aan meer comfort.

Flexibele rubberen dop.
Ook de rubberen doppen van de SmartCRUTCH zijn speciaal ontworpen. De dop is flexibel, waardoor er te allen tijde maximaal contact is met de ondergrond voor extra veel grip en minder slijtage aan het rubber. Zelfs als de kruk schuin wordt geplaatst staat het loopvlak recht op de grond voor de meeste grip.

Voor wie is de de SmartCRUTCH onder andere geschikt?
Voor iedereen die op krukken moet lopen zijn deze krukken geschikt. Het is voor iedereen prettig om de druk beter te kunnen verdelen en de pols en hand minder te belasten, maar uiteraard zijn de krukken een uitkomst voor mensen met klachten aan handen, polsen en ellebogen.
SmartCRUTCH elleboogkrukken zijn onder andere uitstekend bij:

   Reumatische- en gewrichtsklachten;
   Revalidatie na knie- en heupoperaties;
   Beenbreuken;
   Achillespeesletsels;
   Ehlers-Danlos syndroom;
   Guillain-Barré syndroom.

Verkrijgbaar in 9  frisse kleuren. (De kleur grijs is op dit moment uitverkocht)
Geleverd per paar, de prijs is ook per paar.
Geschikt voor personen  tot 120 kg.
Deze kruk is verstelbaar in hoogte, ongeveer geschikt voor personen tussen de 1.55 en 1.90m.
Deze krukken wegen ongeveer 790 gram per stuk.


Hieronder volgt een video over de SmartCrutch krukken (engelstalig)

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review