SmartCrutch onderarmkrukken

per paar - OP DIT MOMENT IS ALLEEN MAAT L LEVERBAAR

SmartCrutch onderarmkrukken
euro 104.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCMX
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
ATTENTIE
Door problemen bij de import van deze krukken is op dit moment alleen de maat Large en XLarge leverbaar! Het is helaas nog onbekend wanneer de nieuwe voorraad weer verwacht wordt in Nederland. Wilt u op de hoogte gehouden worden stuur dan een mail naar info@hulpplus.nl


SmartCrutch, de nieuwe revolutionaire onderarm kruk
Minder klachten aan handen, ellebogen en polsen door het gebruik van de SmartCrutches

Leverbaar in diverse maten en een aantal kleuren.
Let op dit, dit zijn nieuwe modellen met nieuwe maatvoeringen, u leest onderaan meer over de juiste maatkeuze.

Deze krukken onderscheiden zich duidelijk van de standaard elleboogkrukken / loopkrukken. Het verschil zit niet alleen in het uiterlijk, maar juist in de functionaliteit van de kruk. Deze kruk is voorzien van armschalen waardoor je ook op je onderarmen kunt steunen en het niet meer nodig is om je volledige gewicht op je polsen en handen te zetten. De volledig in hoek verstelbare onderarmsteun/armschaal en de in diepte verstelbare handgreep zorgen dat het steunoppervlak / drukpunt wordt vergroot en dat resulteert in een optimale drukverdeling. Pijnklachten in de hand, pols en elleboog worden hierdoor verminderd omdat je (gedeeltelijk) je gewicht op je onderarm zet in plaats van alleen op je handen en polsen.

Optimaal comfort en de juiste steun.
Comfort is belangrijk, maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en steun. Dit allen is bij de SmartCRUTCH krukken goed samengebracht. Doordat de handgrepen onder een hoek van 7◦ zijn geplaatst nemen uw handen en polsen een comfortabelere positie aan en dit werkt minder belastend. Verder draagt de zachte polstering in de onderarmsteun en de neopreen bekleding van de handgreep bij aan meer comfort.

Flexibele rubberen dop.
Ook de rubberen doppen van de SmartCRUTCH zijn speciaal ontworpen. De dop is flexibel, waardoor er te allen tijde maximaal contact is met de ondergrond voor extra veel grip en minder slijtage aan het rubber. Zelfs als de kruk schuin wordt geplaatst staat het loopvlak recht op de grond voor de meeste grip.

Voor wie is de de SmartCRUTCH onder andere geschikt?
Voor iedereen die op krukken moet lopen zijn deze krukken geschikt. Het is voor iedereen prettig om de druk beter te kunnen verdelen en de pols en hand minder te belasten, maar uiteraard zijn de krukken een uitkomst voor mensen met klachten aan handen, polsen en ellebogen.
SmartCRUTCH elleboogkrukken zijn onder andere uitstekend bij:

  Reumatische- en gewrichtsklachten;
  Revalidatie na knie- en heupoperaties;
  Beenbreuken;
  Achillespeesletsels;
  Ehlers-Danlos syndroom;
  Guillain-Barré syndroom.

Op dit moment zijn helaas niet alle kleuren leverbaar, u kunt ons altijd mailen of bellen welke kleuren leverbaar zijn op dit moment.
Geleverd per paar, de prijs is ook per paar.
Geschikt voor personen  tot 120 kg.
Deze kruk is verstelbaar in hoogte

Uw lengte maar ook lengte van de onderarmen spelen een rol bij de juiste maatkeuze
Hieronder ziet u hoe de lengte van uw onderarm kan meten welke nodig is voor de juiste keuze.

MAAT                lichaamslengte         lengte onderarm
Small               150 cm - 172 cm        20-23 cm
Medium            159 cm - 180 cm        22-25 cm
Large                175 cm - 194 cm        24-30 cm
Extra Large       190 cm - 210 cm        24-30 cmNiet alle maten zijn in alle kleuren leverbaar, zit de gewenste kleur er niet tussen neem dan contact met ons, wij kunnen het altijd voor u navragen wat de levertijd is.        


Hieronder volgt een video over de SmartCrutch krukken (engelstalig)

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review