Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot

Diverse kleuren - per paar

Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot
euro 120.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode332FLexy
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Elleboogkrukken met gesloten manchet en anatomisch gevormde softgrips, ook bekend als de  Marianne Timmer krukken inclusief de FLEXYFOOT doppen.

Het betreft hier een totaalpakket van een paar krukken inclusief de Flexyfoot doppen.

Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand. De zachte greep houdt in dat de anatomische 'vleugels' een beetje meebuigen voor een betere demping en het rubberen laagje  geeft meer grip.
De krukken zijn verstelbaar tussen 71 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.

Flexyfoot
Flexibele en schokabsorberende doppen voor onder de krukken of wandelstok.
De doppen veren bij gebruik als het ware mee wat de grootste schokken tijdens het gebruik van een stok of krukken verwacht. Het flexibele gedeelte zorgt ervoor dat de dop altijd recht op de grond staat ook al staat de stok of kruk scheef. Hierdoor heb je een optimale grip, ook op natte ondergrond. Ook zullen de doppen hierdoor minder snel slijten.

Deze krukken worden verkocht per paar (een linker- en een rechtergreep) inclusief 1 paar Flexyfoot 19mm doppen in zwart met oranje. De prijs is ook per paar.
De originele doppen worden niet meegeleverd.Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review