BlingBling krukken

BlingBling krukken
in overleg *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeblingbling
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review


CUSTOMIZED-krukken


BlingBling, sparkelende, glimmende glamour-krukken met studs, (nep)diamanten en glitters.

Via onze speciaalzaak www.krukkenexpert.nl bieden wij diverse customized blingbling-krukken aan. We gebruiken hiervoor speciale zeer sterke lijm en alles wordt met de hand gemaakt.
We hebben een aantal voorbeeld in de shop gezet maar het is ook mogelijk om je eigen ideeen aan te dragen. We maken gebruik van een goede kwaliteit strass-steentjes en studs maar hebben deze in verschillende kleuren en maten en vormen.
Dus je kunt ook je eigen kruk kiezen (model, handgreep en kleur) en aan ons doorgeven welke kleur steentjes en waar je deze zou willen hebben (onder andere op basis van de voorbeelden).
Het is ook mogelijk om de onderste buis te vol te plakken alleen dan moeten wij wel precies weten hoe hoog de krukken ingesteld dienen te worden. Zitten de steentjes erop dan is deze hoogte vast (hoger zou eventueel kunnen alleen dan mist op een stukje buis de steentjes.

Heb je een idee, stuur ons dan een mailtje en laten wij jou weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. We kunnen bijna alle krukken opleuken, dus kom maar met je ideetjes!

Kijk hier voor het assortiment BlingBling krukken

Groet Danielle
info@krukkenexpert.nlReviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
05-06-2021
Schitterend
Vandaag een mevrouw gezien met zo'n kruk. Ze had hem gekocht voor haar bruiloft. Arme bruidegom, die had nu helemaal geen aandacht natuurlijk.