Drempeloploop - drempelplaat

per stuk

Drempeloploop  - drempelplaat
euro 64.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeEL
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review


Drempeloploop

De drempeloploop is een slim modulair systeem ter overbrugging van geringe hoogteverschillen binnenshuis tot ongeveer 6 cm. Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes (niet standaard meegeleverd) kan voor vrijwel iedere situatie een zowel functionele als zeer fraaie oplossing worden gerealiseerd. De standaardbreedte bedraagt 960 mm

Afmetingen:
140 - 205 - 300 - 400 mm

Kleuren:
naturel of houtprint

De drempeloploop bestaat uit één of meerdere aluminium profielen die leverbaar zijn in vier maten: 140, 205, 300 en 400 mm. De lngte bedraagt 960 mm. De uitgekiend gevormde profielen bieden een aantal voordelen in vergelijking met traditionele producten. Een slimme constructie maakt het mogelijk de profielen eenvoudig aan elkaar te koppelen tot een maximale standaardlengte van 400 mm. Dankzij de enorme stijfheid wordt doorbuiging tijdens gebruik voorkomen.

Anti-slip profiel
Het anti-slip profiel bestaat niet uit sleuven, maar uit ribbels. Dit geeft een beter anti-slip effect. Een schoen is immers zachter dan de aluminium ribbels. Bovendien slippen sleuven snel dicht met vuil, waardoor de antislip eigenschappen nog verder verminderen.

Minimum/maximum hoogte
De minimum hoogte bedraagt 15 mm. Met een standaard potenset kan de Drempeloploop een hoogteverschil  overbruggen van maximaal ongeveer 6 cm. Is het hoogteverschil groter, neemt u dan contact met ons op om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Flexibele montage

Afhankelijk van de situatie zijn er diverse mogelijkheden om de Drempeloploop op hoogte te brengen en te monteren.

1. De Drempeloploop simpelweg op de grond worden gelegd.

2. Er kan gebruik worden gemaakt van verstelbare pootjes (Fig. A).

3. Er kan er worden gewerkt met een u-profiel (Fig. B).

4. Het profiel kan aan boutjes worden geklikt die in een drempel of kozijn zijn geschroefd (Fig. C).


De profielen kunnen worden vastgezet met schroeven, kit, dubbelzijdig tape of met een optioneel leverbare anti-slip set.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal