Buffalo transferplank

zonder of met antislip

Buffalo transferplank
euro 129.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeATB15001/150g
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Deze transferplank kan worden gebruikt om zittende transfers te maken. De plank is ontworpen om hem gemakkelijk te vervoeren: de plank heeft een dikte van niet meer dan 4 millimeter en heeft een handig handvat.

De felgekleurde Buffalo transferplank heeft twee inkepingen om maximale veiligheid en stabiliteit te garanderen tijdens een transfer. De transferplank met glijoppervlak bestaat uit synthetische vezels. Door de composietvezels kan een maximale weerstand gegarandeerd worden en komen er geen krassen op het oppervlak van de plank, wat bij andere materialen na verloop van tijd wel het geval is.

De Buffalo transferplank is een hulpmiddel dat gekenmerkt wordt door zijn veelzijdigheid in gebruik. De plank is ideaal voor het overbruggen van kleine afstanden binnenshuis: in de slaapkamer, bijvoorbeeld, of in de woonkamer, keuken of badkamer. Ook te gebruiken voor alle verplaatsingen vanuit een rolstoel in bed of vanaf een stoel naar het toilet (en andersom). Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is de transferplank eenvoudig te vervoeren. De plank is dan ook heel goed buitenshuis te gebruiken voor verplaatsingen in en uit de auto, of op en van banken en stoelen in openbare ruimten.

U kunt kiezen tussen een model met of zonder antislip.

Afmetingen: 77 x 32,5 x 0,4 cm
Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
Productgewicht: 1,23 kg

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review