Links

Op deze pagina vindt u een verzameling links die wellicht interessant voor u kunnen zijn.
Heeft u een link die volgens u hier zou horen, geef uw tips dan door: info@hulpplus.nl


Interessante links


De snelle en betrouwbare hulpdienst bij pech onderweg met uw scootmobiel. Scootmobiel Hulpdienst is snel ter plaatse:24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Nederland.

Stichting Hulphond
Stichting Hulphond leidt honden op tot hulphond voor mensen die door ziekte en/of ongeval in hun functioneren beperkt zijn. Hulphonden beschikken over 70 vaardigheden om iemand weer zelfredzaam en onafhankelijk te maken. Dit kunnen mensen zijn met bijvoorbeeld, dwarslaesie, MS en andere spierziekten, reuma, dystrofie of epilepsie. Wij bieden mensen een nieuw perspectief.

Multiple Sclerose Patiënten Organisatie
MSPO is een jonge MS patiënten vereniging die zich inzet voor mensen die moeten leven met de ziekte Multiple Sclerose. MS is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). Naargelang het vorderen van de ziekte, kan MS gepaard gaan met veel symptomen wat tot volledige invaliditeit kan leiden.
Gerust Geregeld
Verhuisservice voor senioren
Professional Organizer
Nalatenschappen opruimen
Lonneke Jansma helpt u bij een zorgeloze verhuizing en een opgeruimd huis.

Korte Maatsweg 7
3755 PK Eemnes
T 035 533 9927
M 06 1717 1499
www.flaneerstokken.nl
De speciaalzaak voor alle soorten wandelstokken die je je maar kunt bedenken. Van modern tot klassiek van opvallend tot basis.
Jan Overeem kleine woningaanpassingen
biedt U de kleine woningaanpassingen die in de meeste gevallen niet meer worden vergoed door de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) van uw gemeente of de overheid. U kunt denken aan de montage van wandbeugels of douchestoelen of het drempelvrij maken van uw woning. Maar bijvoorbeeld ook kleine elektra zoals bijvoorbeeld een extra stroompunt voor uw scootmobiel. Maar u kunt ook bij Jan Overeem terecht voor alle andere soorten klussen zoals bijvoorbeeld; laminaat vloer leggen, lampen en/of schilderijen ophangen, badkamer of toilet opnieuw kitten, behangen, etc.
Werkgebied: heel Nederland
Alles over zelfstandig wonen voor ouderen.
www.handicamp.nl
Stichting Handicamp
Doelstelling van Stichting Handicamp is het kamperen voor mensen met een lichamelijke beperking te bevorderen door:
- Het uitwisselen van kampeerervaringen
- Informatie geven over verschillende
( praktische )oplossingen
- Kampeerders met vragen in contact te brengen met anderen die ervaring hebben op het gebied van kamperen met een lichamelijke beperking.
- Het organiseren van een kampeerweekend per jaar met op zaterdag een open dag waar u welkom bent.

Sport voor anders validen in Belgie. Anvasport biedt deze mensen de mogelijkheid om sport te beoefenen (hoofdzakelijk initiatie) in een beschermd milieu in functie van integratie en met het oog op het instandhouden en verbeteren van de algemene conditie.

Een uitgebreid forum voor lotgenoten met fybromyalgie en voor mensen die meer willen weten over fibromyalgie.

www.heelnederlandleest.nl
Bijzondere boeken in deze leuke online boekwinkel.