Levertijden

Levertijden

Wij zullen onze uiterste best doen om bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen op het gewenste adres. Producten die op voorraad zijn en op werkdagen (m.u.v. de maandagen) voor 13:00 uur besteld zijn zullen de volgende dag bezorgd worden (behalve in de weekenden). Bezorgingen worden gedaan door DPD en het komt sporadisch voor dat de bezorging niet binnen een dag geschied.

Wij kunnen helaas geen tijden afspreken wanneer de bezorging gedaan wordt. U ontvangt wel de avond vooraf een mail van de vervoerder met een planning.

Bestellingen die niet uit voorraad leverbaar zijn worden over het algemeen binnen 1 a 2 weken bezorgd, mocht dit afwijken dan zullen wij contact met u opnemen. Veel producten moeten vanuit het buitenland moet komen, dus houdt u rekening dat niet alle producten binnen een week geleverd kunnen worden. Wij zullen u ten allen tijde zo goed mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling. U kunt ook altijd via een e-mail of telefonisch vragen wanneer u uw bestelling kunt verwachten.