Klantreacties

Op deze pagina kunt u ervaringen lezen van klanten die producten hebben besteld en daar hun verhaal graag over wilden vertellen.

Mevr Hendriks
'Ik heb het een tijdje geprobeerd uit te stellen omdat ik op mijn leeftijd (52 jaar) liever niet met een rollator wilde lopen maar na enig aandringen van mijn dochter en zoon toch maar gaan kijken bij mevrouw Meloen in de showroom. Daar heb ik een aantal modellen uit kunnen proberen en de Troja stak er met kop en schouders boven uit. De wendbaarheid, hoe makkelijk deze opgeklapt kan worden en het gewicht zorgden ervoor dat ik voor deze koos en dan kon ik ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Vervolgens heeft mijn fietsenmaker ook nog een handig rekje gemaakt waardoor de rollator achterop de fiets mee kan. Ideaal! Ik moest even een drempel over maar nu ga ik weer lekker er zelf op uit en hoef ik me niet altijd meer aan anderen vast te houden!

De heer en mevrouw Veringa uit Den Bosch:
'Ik heb sinds een aantal jaren problemen met mijn hart en daardoor kreeg ik steeds meer moeite om de rollator van mijn vrouw in de auto te tillen. Op een gegeven moment lukte mij dat gewoon niet meer. Toen lazen we het artikel van Daniëlle in de Telegraaf en een dag later zijn we naar Harderwijk gegaan om deze lichte rollator uit te proberen. Ik kreeg hem zonder problemen in en uit de auto en hij is ook nog eens veel makkelijker op te klappen. We hebben hem toen gelijk besteld. Nu kunnen we weer veel makkelijker een dagje op stap met de auto, we zijn heel erg blij met de rollator.'

De heer Jager uit Den Haag:
'Ik heb de Topro Olympos rollator gekocht omdat mijn zwager deze ook had gekocht. Hij was zeer tevreden over deze lichte en makkelijk hanteerbare rollator en heeft hem toen een week aan mij geleend. Ik was na één dag al verkocht en heb hem gelijk besteld. Twee dagen later had ik hem al in huis. Ik ben heel tevreden met de rollator en ook de goede service.'

Reactie bedtafel
Beste Danielle, 
Hartelijk dank voor je snelle service! Ik lig nu heerlijk op mijn bed met mijn tafeltje erboven en mijn laptop erop dit mailtje aan jou te beantwoorden. 
Vriendelijke groet, 
Renate

Reactie Lounge Book laptoptafel
geachte mevrouw Meloen,
Wij zijn zeer tevreden met onze mooie witte laptoptafel en wij zijn ook zeer tevreden over de gang van zaken. Wij zullen zeker vaker iets bij u bestellen. Wij hadden de doos vlot in huis en de tafel ziet er zeer netjes uit en is erg handig!
Warme groet,
Dhr en mevr Hagens uit Tiel

Reactie SmartCrutches
Beste Danielle,

ik ben onlangs bij je langsgeweest in Harderwijk om wat krukken uit te proberen. Ik heb door het gebruik van krukken erg veel last van mijn polsen en handen en zocht dus krukken met een goede handgreep en toen kwam jij ineens met deze krukken aanzetten. Op het eerste gezicht, wat zijn dit voor grote dingen maar wat een verademing om deze krukken te hebben zeg. Gelijk al bij jou binnen voelde ik dat dit de beste krukken voor mij zijn omdat ik het gewicht nu niet helemaal meer op mijn handen en dus ook polsen hoef te zetten maar ook op mijn ellebogen kan steunen. Wat een uitkomst deze krukken. Nu na enkele weken zijn de klachten in mijn polsen en handen bijna over en kan ik heel goed afwisselen tussen mijn 'normale' krukken en deze SmartCrutches, als ik weet dat ik veel moet lopen neem ik altijd de SmartCrutches mee.

Bedankt voor je goede adviezen en succes met je bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Wendy


Reactie Flexyfoot doppen
Goedemorgen Daniel,

Ik gebruik de flexibele doppen nu al ruim een half jaar en ik moet zeggen ze bevallen mij meer dan ik had verwacht. Normaal moet ik iedere paar maanden mijn doppen vervangen omdat deze dan helemaal schuin zijn afgesleten en ik loop hier nu al meer dan 6 maanden mee en ik hoef ze echt nog niet te vervangen. Daarbij heb ik inderdaad veel en veel meer grip, kortom veel veiliger dus. Eigenlijk zouden alle krukken deze doppen standaard moeten hebben. Kortom, ik kan deze doppen aan iedereen aanraden!

Reactie Jolo-Renttol doppen
Mevr. Evertsen uit Heerlen
Via iemand die ik ken van de LVVG (Landelijke Vereniging voor Geamputeerden) heb ik bij Hulpplus de Jolo-Renttol doppen besteld en een paar mooie nieuwe krukken. Ik ben zo blij dat ik deze doppen heb want ik heb nu veel meer grip, zelfs als we naar de sauna of het zwembad gaan kan ik veilig met mijn krukken lopen zonder weg te glijden. Daarbij moest ik mijn oude doppen iedereen maand wel vervangen en ik heb deze nu al ruim 5 maanden en het loopgedeelte is nog niet aan vervanging toe. Ik kan iedereen die veel op krukken loopt deze doppen aanraden!

Reactie loopkrukken
Beste Danielle,
Zojuist heb ik de bestelde krukken ontvangen. Waarvoor dank!
Omdat ik (voorlopig) nog met krukken moet lopen, dacht ik, dan maar met mooie. En dat zijn ze. Ze zijn werkelijk prachtig. De kleur (metalic blauw) correspondeerde exact met het voorbeeld op de site. Het op lengte instellen was een fluitje van een cent. Wat mij direct opviel is dat de zachte en anatomische handvatten voor een veel betere drukverdeling op de handpalmen zorgen. Heerlijk als je wat langere afstanden moet lopen.
Kortom, hier krukt een tevreden mens!
Veel dank voor de perfecte service.
Ik verwijs vanaf nu mensen in mijn omgeving zonder enige schroom direct naar krukkenexpert.nl
Met vriendelijke groet,
Mw. A.
Roosendaal
(model 332)


De krukken zijn gisteren bezorgd. Ze zien er heel mooi uit (nog nooit zulke mooie gezien) en ze lopen volgens mijn dochter heel fijn.
Bedankt voor de goede service; fijn dat we op steeds op de hoogte werden gehouden.
met vriendelijke groeten,
Anja
(model 332CEASF in struktuur zwart)


Goede morgen Danielle,

Ik heb ondertussen de krukken goed ontvangen, waarvoor dank!
Ze zijn niet alleen heel mooi, maar lijken me ook zeer stevig en hebben betere handgrepen.
Alvast bedankt en misschien bestel ik in de toekomst nog wel andere krukken (die bling blings lijken me geweldig). :-)

Met vriendelijke groeten, Ingrid
(betreft model 332CASF met open manchet en anatomische softgrips in roze)


Beste Danielle,

Ik heb zojuist de roze krukken ontvangen en ik vind ze geweldig! Ik heb helaas onlangs te horen gekregen dat krukken tot mijn 'standaarduitrusting' blijven behoren. De standaard krukken zijn functioneel, maar gekleurde krukken maken je daarnaast vrolijk. Ik zie ze als kleurrijk accessoire!
Geweldig dat jullie dit leveren.
En ook een supersnelle en correcte levering en communicatie.
Dat wilde ik je gewoon even laten weten. Meestal laten mensen alleen wat horen als er iets fout gaat. Maar ik vind dat je het ook mag laten weten als je tevreden bent.
Dank je wel!
Met vriendelijke groet,
Anne-MarieBeste Danielle
De reiskrukken zijn zojuist door DPD bezorgd, en in goede orde aangekomen.
Dank je voor de goede en snelle service. Zeer gewaardeerd.
Groeten, Chantal


Y. Burger
De krukken heb ik gister ontvangen - heel tevreden, mooie kleur en de reflectoren zijn ook een welkome "plus".


Mevrouw Janneke ter Haar uit Amsterdam:
"Ik heb nu al 2 paar krukken besteld bij Hulpplus. 1 paar zwarte en 1 paar paarse krukken met de open armmanchetten. Zwart en paars zijn mijn lievelingskleuren en nu heb ik altijd een paar krukken die bij mijn kleren past. Ik moest wel even wennen aan die open manchetten want de eerste paar keer vergat ik het steeds maar nu ik het gewend ben wil ik niet anders. De volgende neem ik turqoise denk ik."

Mevr. van den Berg uit Enkhuizen
Wij hebben een paar reiskrukken voor aan boord van onze boot en op vakantie en een paar gewone krukken voor thuis. Wij zijn zeer tevreden over de krukken, kwaliteit is goed, handvatten voelen prettig aan mijn handen en de kleur is mooi. Bedankt voor het beantwoorden van al onze vragen en de goede service. Wij komen zeker weer bij u terug voor andere aankopen.

Reacties Scootmobiels
Wij hebben de laatste maanden veel scootmobiels verkocht en hebben daar ook heel veel positieve reacties van mensen over gehad met betrekking tot de kwaliteit van de scootmobiels, de goede service en de lage prijzen. Het is zelfs zo druk geweest dat 1 van de opvouwbare modellen tijdelijk uitverkocht was, maar inmiddels zijn alle modellen weer op voorraad. Wij willen graag iedereen bedanken voor de positieve reacties. We hebben een selectie van de reacties geplaatst, maar helaas is er geen ruimte voor alle reacties.
Mocht u nog een leuke foto hebben die gemaakt is tijdens een rit op de scootmobiel, dan zouden we het erg leuk vinden om deze te ontvangen en op de website te zetten!


Reactie opvouwbare scootmobiel Traveller
Anoniem
Om heel eerlijk te zijn hadden we in eerste instantie wat twijfels omdat u zo goedkoop was dat we dachten dat er wel iets mis moest zijn, maar die twijfels waren al gelijk weg toen we binnen kwamen. Ik rijd nu al de hele zomer rond op mijn opvouwbare scootmobiel en deze bevalt uitstekend en ik wil u graag complimenteren met uw leuke zaak en de goede service en wij zullen iedereen op de hoogte brengen van uw mooie zaak.Ga zo door!

Anoniem
Deze scootmobiel is erg gemakkelijk uit elkaar te halen en ook helemaal niet te zwaar om in en uit de auto te tillen. De scootmobiel is voor mijn man omdat hij geen lange afstanden meer kan wandelen en we hebben dit model uitgekozen omdat mijn man er het meest comfortabel in kan zitten en ik hem zelf kan tillen omdat mijn man dat soms ook niet kan. De stoel en de 4 wielen zorgen ervoor dat hij goed zit, rijdt en stabiel is en omdat het onderstel ook nog uit elkaar kan in 2 delen is hij prima op te tillen. De extra plaatjes waarmee je de scootmobiel ook in een andere kleur kan maken zijn misschien overbodig maar het is toch een leuk extraatje. Wij kunnen iedereen deze scootmobiel aanraden, want we komen er nu weer veel vaker uit!

Reactie Shoprider Scootmobiel 4-wiel
Anoniem
Wij hebben onlangs voor mijn vrouw de Shoprider Scootmobiel aangeschaft bij Hulpplus en we zijn zeer tevreden over deze scootmobiel, de service maar niet te vergeten ook de prijs (want deze zelfde scootmobiel staat bij onze lokale thuiszorgwinkel te koop voor bijna 700 euro meer!). Wij hebben in de showroom een proefritje gemaakt en mijn vrouw was gelijk verkocht en toen mochten we hem ook nog gelijk meenemen (we hebben een bestelbusje). Die zelfde dag hebben we nog de verzekering geregeld en zijn we een stukje gaan rijden en ik kon haar niet bijhouden op de fiets.

Reactie Ganymed krukken
Mevrouw Dam uit Almere
Ik heb onlangs de Ganymed krukken gekocht op advies van mijn fysiotherapeut. Ik moet ze langdurig gebruiken en ik steun er ook erg veel op en kreeg met mijn oude krukken snel last van mijn rug, nek en armen. Volgens mijn fysiotherapeut zouden de Ganymed krukken ervoor zorgen dat ik met minder klachten gebruik kan maken van de krukken en het voelde gelijk goed. Ik kan nu langer op mijn krukken lopen en heb ook beduidend minder klachten. Ik kan deze krukken dus ook aan iedereen aanraden, vooral als je er veel op moet steunen zoals ik.

Reactie Let's Go Out Rollator
Na wat speurwerk op internet kwam ik op jullie website de Let's Go Out rollator tegen. Mijn moeder is een zeer zelfstandige vrouw maar moest nu toch een rollator aaschaffen van haar huisarts. Ze gaat er nog vaak op uit met haar auto en daarom zocht ik het lichtste model dat ik maar kon vinden, dat daarnaast ook nog stabiel is uiteraard en bij voorkeur ook een beetje charmant en dat vond ik bij jou in de winkel. De Let's Go Out is superlicht en ZEER charmant. Mijn moeder straalde zelfs toen ze erachter ging lopen (en dat terwijl ze eigenlijk helemaal geen rollator wilde).
Het is een prachtige rollator, prima geschikt voor mijn niet al te grote moeder. Ik zal zeker reclame voor je maken.
Hartelijk dank voor de goede adviezen en snelle service.

Met vriendelijke groeten,

Sandra van Reemen


Reactie TRACK rollator
Na wat speurwerk op internet kwam ik op jullie website terecht en daar vond ik de rollator die ik zocht. Een rollator die in elkaar klapt als een buggy en dus nog compacter is om mee te nemen. Wij gaan geregeld met onze boot weg maar wanneer ik wat verder moeten wandelen kan ik dat helaas niet meer zonder rollator maar u begrijpt ook dat een 'normale' rollator teveel ruimte inneemt op de boot. Vandaar dat ik de Track rollator bij u heb besteld en ik wilde u even mededelen dat de rollator zeer goed bevalt. Hij klapt zeer makkelijk in elkaar en neem inderdaad heel veel minder ruimte in. Waar mijn vrouw bang was dat een dergelijk model wellicht minder sterk of stabiel zou zijn, blijkt dit gelukkig niet zo te zijn.
Ik kan dit model rollator aan iedereen aanraden.

Met vriendelijke groeten

Berend van de Wiel


Reacties ZIBBED
‘Beste,
Ik ben zèèr tevreden over het dekbedovertrek van ZIBBED! De kwaliteit is prima en het blijft ook na het wassen heel mooi. Het is een stuk handiger met de ritsen aan de zijkant om het dekbed er netjes in te krijgen.
En ik vind het dè oplossing en helemaal voor een lits jumeaux wat ik altijd met knijpers aan de bovenkant voor elkaar probeerde te krijgen maar dàn moet je de rest van het dekbed er nog strak in zien te krijgen.
Met andere woorden het is een aanrader. Met vriendelijke groeten van een zeer tevreden ZIBBED gebruikster’,
Mevr.C.van Steijn

Beste Slaapvitaal
‘Zowel mijn vrouw als dochter Kim hebben uw product gekocht. Beide zijn daar zeer enthousiast over, geen gevecht meer met het instoppen van het dekbed in de hoes, goed slaapcomfort en wassen en strijken is ook geen probleem. Een goed product, wat wij zeker meer van gaan aanschaffen.
Met vriendelijke groet’
Gerrit
De heer van Loon uit Houten:
"Wij hebben deze rolstoel aangeschaft voor mijn moeder. Nu kunnen we gemakkelijk een dagje op stap met mijn moeder. Voorheen was ze vaak snel moe maar nu gaan we zo de hele dag op stap en zit ze met de kleindochter op schoot in de rolstoel rustig om zich heen te kijken. Het is een hele nette comfortabele rolstoel en dat die bovenste duwbeugels zo hoog kunnen is ideaal voor mij, aangezien ik 1.92 meter ben.
Bedankt voor de goede zorgen."

De heer en mevrouw van Zanten uit Hedel:
"Mijn vrouw heeft Parkinson en het gaat toch steeds een beetje slechter met haar. Vroeger wandelden wij regemaltig naar het winkelcentrum, in het park of in de bossen. Dit werd steeds moeilijker voor haar, maar in een rolstoel wilde ze niet. Uiteindelijk ben ik toch maar gaan kijken voor een rolstoel waar ze comfortabel in kan zitten terwijl we mooie wandelingen maken en nu achteraf is ze er toch wel erg blij mee. We kunnen nu volop genieten van de herfst en al zijn mooie kleuren."

De heer en mevrouw Williams uit Sneek:
"Wij hebben deze rolstoel aangeschaft voor mijn vrouw omdat zij vaak moeilijk ter been is en niet goed lange stukken kan wandelen. Wij gaan vaak weg onze boot en zo'n grote rolstoel staat dan alleen maar in de weg, maar deze kunnen we zo opvouwen en aan de kant zetten. Ook past hij prima in de auto als we een dagje met de auto weg gaan. Echt een uitvinding, het is even oefenen met in- en uitvouwen maar dat is een kwestie van een aantal keer doen."


Mevrouw van der Sluys:
"Ik heb de body pillow gekocht omdat ik graag lees in bed en dit kussen leek mij heel handig omdat ik dan vaak last heb van een stijve nek of vermoeide armen van het boek vasthouden. Dit kussen drapeer ik zo om mee heen dat ik mijn handen steun op het kussen en ook nog ondersteuning in mijn nek heb."

Anonieme reactie uit Harderwijk:
"Ik was al een tijd niet tevreden over mijn harde matras en had vaak rugklachten. Toen las ik over de oplegmatrassen van Memory Foam en het leek mij de moeite waard om dit eens uit te proberen, want een goede nachtrust is essentieel. Het bevalt mij erg goed, ik heb geen last meer van mijn rug als ik wakker word en het voelt heel prettig aan, als je erop ligt heb je het gevoel alsof je hele lichaam ondersteuning krijgt van het matras ondanks dat het maar 5 centimeter dik is. Een prettige bijkomstigheid is ook dat ik het 's nachts veel minder koud heb, want het matras geeft veel warmte af. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!"

Mevrouw de Boer uit Wezep:
"Ik kwam op internet de handige openers tegen en heb deze toen besteld voor mijn schoonmoeder die hier altijd de grootste moeite mee heeft. Ik heb een potopener(Jar Key), pakopener(Tiptop) en een opener voor de blikjes met een treksluiting besteld(J Popper) die mijn schoonmoeder overigens de volgende dag al in huis had. Ze is er helemaal blij mee, vooral de pakopener gebruikt ze bijna dagelijks. Ik heb ze inmiddels ook maar voor mezelf besteld."

Heeft u zelf een reactie op een product? U kunt deze schriftelijk of per e-mail doorsturen want wij horen graag wat u van onze producten vindt!

Hulpplus
Postbus 851
3840 AW Harderwijk
info@hulpplus.nl