in de media

Augustug 2013

Leuk artikel over onze krukken en onze krukkenshop www.krukkenexpert.nl

December 2011

Artikel in de Elsevier over hulpmiddelen en design waarin onze mooie 'flaneerstokken' genoemd worden en afgebeeld staan!

September 2011

Artikel in KvK magazine Regio Oost Nederland
Fotografie: Martin Hogeboom

Juni 2010

Hulpplus te gast bij LVVG in Rotterdam

9 juni j.l. was Hulpplus te gast bij een informatieavond van de Landelijke Vereniging voor Geamputeerden in Rotterdam.
Hulpplus werd uitgenodigd om daar de collectie wandelstokken en krukken te laten zien, maar vooral de speciale krukdoppen Jolo-Renttol waren populair die avond. Een aantal bezoekers waren al in het bezit van deze doppen en hebben iedereen ook met veel enthousiasme vertelt hou tevreden zij zijn over deze doppen.

Deze doppen zijn voorzien van een kogelgewricht waardoor de dop als het ware altijd recht op de grond staat, ook al staat de kruk scheef. Hierdoor heb je ten allen tijde ene optimale grip. Door de groeven aan de onderzijde van de dop kan het water gewoon weg en daardoor is deze dop ook zeer geschikt voor natte ruimten zoals badkamers, zwembad, sauna e.d. Een groot bijkomend voordeel van deze doppen is dat ze aanzienlijk minder snel slijten, veel mensen vertellen die avond dat zij soms iedereen 3/4 weken nieuwe doppen onder hun krukken moesten doen en dat ze met de Jolo-Renttol maanden vooruit kunnen voordat ze pas het loopvlak hoeven te vervangen (dit artikelen is los te bestellen).

Heeft u vragen over deze speciale doppen of wilt u deze bestellen neem dan contact op met info@hulpplus.nl of telefoonummer: 0341-455382
September 2008

Opgepast, daar komen de scootmobielers
door Merel van der Veldt. Stentor woensdag 10 september 2008

Tijdens een rit door Harderwijk onder deskundige begeleiding raken de ouderen beter vertrouwd met hun scootmobiel. foto Ruben Schipper

HARDERWIJK -
Geloof het of niet, maar het hebben van een scootmobiel staat niet voor iedere oudere gelijk aan een mobieler bestaan.

Veel eigenaren van zo'n motorisch hulpmiddel laten hem gewoon in schuur of garage staan. Angst om zich in het verkeer te begeven, of onbekendheid met de mogelijkheden van de scootmobiel, liggen daaraan ten grondslag. Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Hulpplus in Harderwijk onderkennen dat probleem. Zij belegden daarom gisteren voor het eerst een ochtend om ouderen meer vertrouwd te maken met hun scootmobiel.

Via een rondleiding door Harderwijk onder deskundige begeleiding. Om kwart over negen meldt de eerste deelnemer aan de rondleiding zich. "Eigenlijk beginnen we pas om tien uur, maar je merkt dat er mensen tussen zitten die een beetje angstig zijn. En dus ook maar vroeg komen", zegt Mary Helder van SWO.

Na een kalmerend kopje koffie en een taartje, zit de stemming er snel in als de negen scootmobielers elkaar een beetje beginnen op te jutten. "Pas op, daar komt het gevaar!", zegt mevrouw H. Kraaijenhof als mevrouw J. Herzog haar vertelt, dat ze niet vaak op haar scootmobiel rijdt. "Ach, van mij zul je vandaag geen last hebben. Ik ga achteraan rijden."

Herzog bewijst ongedacht precies het nut en belang van de scootmobielles van SWO en Hulpplus als ze roept: "Ik vind het doodeng om op een scootmobiel te zitten!"


Augustus 2008
Kort interview door Dhr. de Hoop op HarderwijkFM scootmobielen, waar aan te schaffen en hoe veilig deze zijn op de weg.December 20007
Hulpplus wordt genoemd in de Ondernemerskalender 2008


Juni 2007
Flair
Deze maand staat er een artikel met foto in de Flair over Danielle Meloen en haar bedrijf Hulpplus. Het stuk staat gelijk in het begin van het blad.


30-01-2006        
Hulpplus wint aanmoedigingsprijs Gelders Innovatieplatform


10-11-2005        
Hulpplus te gast bij Catherine Keyl in het programma Max & Catherine van omroep Max om hulpmiddelen te laten zien die kunnen helpen bij het openen van lastige verpakkingen: Klik hieronder voor de link naar de website van Omroep Max om de uitzending te bekijken.
http://www.omroepmax.nl/?waxtrapp=woytbDsHnHUVGHqGzFuoBgqtWnevW&uitzarch=on&maand=kdytbDsHnHUVGHqGzFuoBgqtW#10-08-2005        
Hulpplus in de Telegraaf met groot artikel over de start van bedrijf met de hulp van de oma's