Bbrain Family D2 dementieklok

(excl abonnementskosten)

Bbrain Family D2 dementieklok
euro 199.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBB1500
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

De BBrain Dementieklok is een klok welke speciaal is gemaakt voor mensen die aan dementie lijden maar voor hun naasten.

Met de deze nieuwe BBrain klok kunnen kinderen, kleinkinderen en verzorgers overal ter wereld berichten, foto's en agendapunten naar de klok sturen. De klok draagt bij aan een beter tijdsbesef, wat de gebruiker meer grip op zijn dag geeft. De ervaring heeft geleerd dat mensen met beginnende dementie baat hebben bij deze klok, omdat het hen meer houvast en zelfvertrouwen geeft. Aangewezen familieleden, vrienden en/of verzorgers kunnen vanaf hun eigen mobiel afspraken invoeren in de klok of foto's doorsturen. De gebruiker van de klok kan met een druk op de knop de foto's bekijken en krijgt meldingen op het scherm maar ook gesproken meldingen binnen van berichten en afspraken.


Nooit meer een afspraak vergeten met de BBrain Family D2
Vaak wordt er nog gebruikgemaakt van een papieren kalender of losse briefjes waarop alle afspraken en medicijnherinneringen worden genoteerd. Deze nieuwe klok maakt de papieren kalender en losse briefjes overbodig. Familie, vrienden, mantelzorgers en de klokgebruiker zelf kunnen eenvoudig via een app op hun mobiele telefoon (ook mogelijk via de computer) een afspraak of herinnering sturen naar de slimme klok. Zo ziet de gebruiker precies welke afspraken er die dag in de agenda staan. Een agendapunt verdwijnt automatisch 1 uur na aanvang, zodat het agendaoverzicht altijd actueel is.

Uitspreken meldingen
De BBrain Family D2 spreekt agendapunten en berichten uit. Agendapunten worden bij aanvang uitgesproken en berichten bij binnenkomst. Heeft de gebruiker de melding gemist? Dan is het mogelijk om op het agendapunt of bericht te klikken zodat dit nogmaals wordt uitgesproken. Door op de klokweergave te klikken wordt de dag, datum en tijd duidelijk uitgesproken. De snelheid van het uitspreken en het spraakvolume kan aangepast worden op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Tevens is de klok voorzien van een mute functie waarbij de meldingen niet worden uitgesproken, handig voor s ‘avonds.

Verbonden via Wifi
Voor het gebruik van het abonnement is een WIFI verbinding noodzakelijk, de klok moet eenmalig verbonden worden met Wifi. Dit is eenvoudig in te stellen via de klok zelf.

Bijgeleverde App voor naasten
Via de gratis App (voor Apple als Android) kunnen naasten vanaf afstand berichten en foto's sturen. Tevens hebben naaste inzicht in de actuele agenda van de gebruiker(s). Er kunnen meerdere klokken aan de app gekoppeld worden. Agenda punten kunnen eenvoudig worden aangemaakt of aangepast. Voor repeterende herinneringen zoals bij bijvoorbeeld medicijnen kan er een terugkerende afspraak worden aangemaakt. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen via de app.

Abonnement
De eerste maand kost nu slechts €1,-. Na de eerste maand betaalt u € 6,95 p.m. (abonnement is maandelijks opzegbaar). Tijdens de abonnementsperiode worden er periodiek updates verstuurd naar de slimme klok waardoor u altijd de beschikking heeft over de laatste nieuwe functionaliteiten. Kiest u niet voor een abonnement dan is de BBrain alleen bruikbaar als klok en worden ook de upadates niet geïnstalleerd.


Specificaties:
     Beeldscherm: 10” touchscreen
     Gratis bijbehorende App voor Android en Apple
     Onbeperkt aantal naasten via de App toevoegen
     Onbeperkt aantal klokken toevoegen voor te beheren
     Verpakkingsinhoud: oplaadkabel (2 m), adapter, standaard en Nederlandstalige handleiding.
     Afmetingen: 17 x 24 x 0,7 cm
     Productgewicht: 500 gr.
     Prikkelvrij


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review