Mobiele wandbeugel 25 cm

Mobiele wandbeugel 25 cm
euro 44.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMC1119088
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Quick Mobil Rail wandbeugel is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen. De twee krachtige zuignappen worden stevig op gladde, niet poreuze en stevige oppervlakte gedrukt, de vacuümhendels worden naar beneden gedrukt en de Quick Mobile Rail zit vast. Als de indicator op de beugel op groen staat dan is de beugel goed bevestigd en klaar voor gebruik. Indien de indicator half rood, half groen of geheel rood is, geeft dit aan dat de beugel niet goed vast zit. De beugel dient opnieuw te worden bevestigd.

De Quick Mobile Rail is een mobiele wandbeugel die ondersteuning biedt bij een natuurlijke beweging, zoals het in uit de douche stappen. De Quick Mobile rail heeft een draagvermogen van 45kg en is niet geschikt om het hele lichaamsgewicht te dragen.                 Bevestigen zonder schroeven
   Makkelijk mee te nemen
   45 kg Vasthouden met één hand en sta functie
   68 kg Vasthouden met twee handen en sta functie

Pluspunten:

   Bevestiging zonder de wand te beschadigen.
   Flexibel inzetbaar.
   Kan meegenomen worden op reis, vakantie of familiebezoek.
   Perfecte ondersteuning voor de gebruiker.
   De beugel kan men horizontaal, verticaal of diagonaal bevestigen.


Specificaties

   Greeplengte 25 cm.
   Totale lengte 50 cm.
   Gewicht beugel 527 gr.


Waarschuwing: Niet gebruiken op hout, hardboard, geribbelde oppervlakte, mozaiek tegels, voegen van tegels of behang. Uitsluitend gebruiken op gladde oppervlakten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review