Mobeli Mobiele Wandbeugel

verkrijgbaar in verschillende modellen en maten

Mobeli Mobiele Wandbeugel
euro 117.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePR45307
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Mobeli Mobiele Wandbeugel

De wandbeugels van Mobeli® zijn praktisch en overal toepasbaar als hulpmiddel. Dit is een ideale en zeer betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren!
Alle Mobeli® wandbeugels zijn vervaardigd en van hoogwaardig materiaal. Deze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.

De wandbeugels worden geleverd met een veileigheidsindicator, dat een revolutionaire ontwikkeling is... waarbij permanent de vacuümstand en daarmee ook de hechtkracht gemeten en gecontroleerd wordt.
Deze Mobeli® wandbeugels zijn te bevestigen op gladde en vlakke ondergrond, hebben zuignappen met een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde poriëndichte oppervlakte te bevestigen.
U hoeft het product alleen aan te drukken, de kiephendel overhalen en klaar!


Mobeli® mobiele wandbeugels zijn ook zeer eenvoudig uit elkaar te halen en mee te nemen.

- Het product heeft een nominale belasting die 1,5 keer zo hoog is (75 kg nominale belasting komt overeen met 112,5 kg testbelasting) tijdens een voorgeschreven tijdsduur.
- Het product doorstaat 15.000 keer de gesimuleerde belasting op de wandbeugel waaruit blijkt dat de wandbeugel betrouwbaar en duurzaam is.

Met de aangegeven maximale nominale belasting wordt de maximale belasting van het product bedoeld, niet het maximale gewicht van de gebruiker!

Nominale belasting: 80 kg.

Specificaties:
Afmetingen: 110 mm.
Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal