Mobeli Mobiele Wandbeugel

verkrijgbaar in verschillende modellen en maten

Mobeli Mobiele Wandbeugel
euro 117.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePR45307
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel

De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Ze hebben een zeer grote hechtkracht (doorsnede zuignap 120 mm) en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Eenvoudig te bevestigen op een gladde, niet poreuze en vlakke ondergrond. Mobeli® mobiele wandbeugels zijn eenvoudig uit elkaar te halen en mee te nemen.
Veiligheidsindicator

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Tevens zeer geschikt voor personen met een beperkt gezichtsvermogen, omdat de veiligheidsindicator bij vacuümverlies goed tastbaar is.
ISO keurmerk

De Mobeli® mobiele wandbeugel is getest volgens de huidige ISO 17966: 2016 standaard voor medische hulpmiddelen. In de categorie mobiele wandbeugels is het een vereiste dat mobiele wandbeugels uitgerust zijn met een veiligheidsindicator en bovendien nog een zichtbaar restvermogen overhebben. De Mobeli® wandbeugels voldoen als enige mobiele wandbeugels ter wereld aan deze hoogste technische eisen.
Gebruikersgewicht

Houd u aan het maximale gebruikersgewicht zoals vermeld op de beugel. De mobiele wandbeugels zijn ontwikkeld ter ondersteuning van de natuurlijke beweging. Ze zijn niet ontworpen om het volledige lichaamsgewicht te dragen.
Er zijn diverse maten en er zijn ook verstelbare beugels leverbaar, deze kunnen in lengte worden aangepast (dan heeft u nooit het probleem dat de zuignap op een voeg zit, want dan heeft u geen zuigkracht).

Specificaties Mobiele Wandbeugels Mobeli:

   Maximaal gebruikersgewicht maat 11 cm: 105 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 21 cm: 100 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 35 cm: 95 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 65 cm: 95 kg

Specificaties Mobiele Wandbeugel Uitschuifbaar:

   Maximaal gebruikersgewicht maat 22-34,5 cm: 85 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 34-46,5 cm: 85 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 44-56,5 cm: 85 kg
   Maximaal gebruikersgewicht maat 66,5-79 cm: 80 kg

(de afmetingen betreft de afstand tussen de zuignappen).

ook leverbaar met chroom lookReviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review