Lichtgewicht rollator Topro Olympos

Lichtgewicht rollator  Topro Olympos

Lichtgewicht rollator Topro Olympos
Met grote comfort wielen - Topkwaliteit

Het nieuwe model van Topro (ook bekend van de Troja) met grotew wielen en een ruim mandje, ideaal voor buiten.

5 sterren op basis van 2 reviews

5 stars
Artikelcode: pa
euro 375.00

De nieuwe Topro Olympos is en sportieve 4-wiel rollator welke zeer geschikt is voor buiten maar ook voor binnen. De grote wielen van rubber maken het lopen zeer vertrouwd en comfortabel (het rubber werkt schokabsorberend).
De rollator heeft een ruime mandje waar je tot 10kg. in kan vervoeren. Tevens heeft de Olympos de kenmerkende eigenschappen van de Troja behouden. De rollator heeft een Small en een Medium uitvoering en beiden zijn belastbaar tot 150kg.
Het medium model is geschikt voor gebruikers tussen de 160 cm en 195 cm, het kleinere model is geschikt voor gebruikers vanaf 135 cm tot 165 cm
Dit model vouwt net als de Troja met de zijkanten naar elkaar toe en ook het zitje is belastbaar tot 150 kg.

Gewicht: Medium: 8,6 kg Small: 8,0 kg.

Van heden met een nieuwe tas (zie onderstaande afbeelding).

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: 5 sterren
5 sterren | 2017-02-02 | Henk van Barten

robuuste lichtgewicht rollator

Ik ben zelf 1.95 lang en zocht een sterke rollator die toch makkelijk mee kan in de auto etc en deze rollator voldoet aan al mijn wensen. Hij heeft grote wielen, is hoog genoeg en kan makkelijk ingeklapt worden en door het geringe gewicht is hij ook met gemak in de auto te tillen. De wielen zijn van een wat zachter rubber waardoor je toch comfort hebt maar nooit met lege banden komt te staan.
Hartelijk dank voor de goede adviezen en snelle levering.

Met vriendelijke groet,

Henk van Barten
4 sterren | 2017-02-15 | Theo

goed ding

goede sterke rollator met lekkere grote wielen. Ideaal als ik in het bos de honden uitlaat, deze wielen blijven dan niet de hele tijd hangen. Ik til hem zo in de auto en het opvouwen gaat ook heel makkelijk. Goede aankoop geweest en het geld zeker waard.